Glsmzkn Ervaa2534 Türkiye hastanesi mi başınız sağolsun Allah sabır versin Allah tekrar nasip etsin inşallah canim
kbsoysal 61Hanife Muayne ücreti ne olmuş bilginiz var mı ? 6 Ocak tarihine randevu aldım 1200 dedi anlamadım
Ebru1410 61Hanife muayene ücretinden bilginiz varmı acaba iki gün önce aradım ben bilgi verilmedi daha belli değil denildi cuma günü kontrole gidicem
Gulcem Tugba29_ Ben medipol Mega da Feride Mimaroğlu na takipliyim. İlgili ve detaycı bir doktor tavsiye ederim.
kbsoysal Ebru1410 Yaa bende sordum şimdilik fiyatımız bu şekilde dedi, gitmeden önce güncel fiyatını öğreneyim bari🙃
Ebru1410 kbsoysal aynı şekil banada öyle dedi ama özellikle sordum değişebilir mi dedim olabilir dedi çünkü elimize fiyat listesi daha gelmedi dedi şimdi doğum ğcretini yazınca bende merak ettim sizin gibi ☺️
kbsoysal Ebru1410 yüzde 40 gibi bişey gelmiş doğum ücretlerine muhtemelen muayneye de o şekilde gelmiştir🥲
kbsoysal Ebru1410 Aa yüzde 50 gelmiş oluyormuş bak 16 bin demişlerdi bize normal doğuma 24 bin olduysa %50 demektir🥴
Ebru1410 kbsoysal aynen öyle zam gelmiş 1800 tl aigortalı muayene ücreti olmuş :) neye göre zam yapıyorlar acaba ya
kbsoysal Ebru1410 asgari ücrete gelen zam %30 oldu ya bende 30 un üstüne çıkmazlar diye ümit ediyodum🙃🥲
Ebru1410 kbsoysal yani normal görüyorum daha zamlı maaş alınmadan herşeye zam yapılmış Buda normal artık kimse mutlu değil ülkenin halinden :) nediyim artık