NHYavuz Kızlar daha geçen gün hamileliğimi öğrenmiş gibiyim ne ara 6 ay geçti de 3 ay kaldı zaman çok hızlı 🥹🥹
ertonunannesi23 NHYavuz benimde 133 gün kaldı bende 1 ay sonra son 99 yazacağım inşallah. Buraya ilk katıldığımda daha 5 haftalikti herkes son 99 falan yazıyordu ay diyordum benim doğum zamaniqn daha 200 lerde birşeydi ben ne zaman yazicam diyordum 🥲
NHYavuz ertonunannesi23 aynisini diyodum her seferinde o son 99 yzanlari gördükçe kendi sureme bakiyodum nasıl gececek zaman diye valla geciyor 🥹🥹
Pzahide ertonunannesi23 ay aynıyız sizinle benimde öyle ❤️ bizim bebişler uygulamaya göre aynı gün gelecek
NHYavuz Zaxhra kuzenim de gecen ay dogum yaptı onun son ayı hic geçmiyordu bakalım bizimki nasıl gececek🥹
aysenuroztunc NHYavuz yaaa benimde son 99 🥹 zaman hem çok hızlı hem çok yavaş geçiyor sağlıkla gelsinler bebekler 💙
NHYavuz Yarenn24 bana cok uzak bi sure gibi geliyor ama eminim iki gün sonra benim de son 49 olur 😂😂🥹🥹
Bnguuu_102 Yarenn24 canım hatim yapıyoruz haftads bir cüz okuyoruz katılmak istersen buyur gel postuma😊
aysenuroztunc NHYavuz valla kıpır kıpır gündüzleri uyuyor akşam üstü bi başlıyor artık uyuyorum da öyle hissetmiyorum 🤣 büyüdükçe daha da uyutmayacak gibi duruyor senin nasıl
NHYavuz aysenuroztunc gecesi gündüzü yok benimkinin yeter ki ben oturayım ya da uzanayım her yerden vuruyor itiyor bir seyler yapıyor valla uykudan uyandığım oldu 2 keree 😂😂😂
Fatmadali NHYavuz ay nasıl böyle hissedebiliyosunuz 🥹🤭 benimde son 95 ama şu 6 ay 6 yıl gibi geldi bitmiyor sanki 🥺
chngmom allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin 🥹 99dan sonrası birden bi hızlı geçiyor akıp gidiyor taaa ki son aya girene kadar 15 günüm kaldı ama son bir ay sanki beş aydır geçmiyo gibi 😅
NHYavuz chngmom geneli son ay diyor ama simdi son uc ay gecmiyor diyen de var ben de bilmiyorum nasıl olacak bakalım 🥹🥹