Mervetrkgl busravrc ay benim az önce suyum geldi şuan hastanedeyim ve düzenli sancım çıkıyo nst de darısı başına canım ☺️
100924 Yasko-y suni sancı veriliyor o şekilde doğumu başlatacaklar inşallah iyiyim ama şuan, hepimiz için kolay bir doğum olur inşallah
busravrc Mervetrkgl anladım benimde var ama düzensiz o yüzden merak ettim çokmu hızlı artıyor diye evde beklemediniz heralde su gelir gelmez gittiniz
busravrc Mervetrkgl bide ishal oldumu sizde bende dünden beri ishal ve sancı karışık bir şekilde ilerliyo bu kadar olması normalmi karın ağrısıyla sancıyı ayıramıyorum çok bi anda vuruyo tuvalete gidiyorum sürekli
Mervetrkgl busravrc bende bakteri çıkmıştı o yüzden drum suyum gelir gelmez gelmem gerektiğini söylemişti antibiyotik başlamak için ama bakteri çıkmadan önce bi kaç saat evde bekleyebilirsin diyodu
busravrc Mervetrkgl benim dünden beri var ve bebeğim az hareket ediyor sancı bekliyorum ama bi belirti yok
Delihatunnn Ay butun dogum yapanlar bu postun altina toppanmis 😅 herkesin suyu geliyor bende yaziyorum ama daha bana erken 😅