bella_xx zey-nep11 folik asit içiyorum bebeğim dr kırıp iç dedi ama zaten hap küçücük ben tüm atıyorum sorun olurmuki
zey-nep11 bella_xx hayır canım nden sorun olsun bende ıctm macundan yedım. Ilac değil ki o gıda takviyesi yazar o haplar sorun yok bnm dedğim yumurtanı rahmını guclendırıyor. Aynı burdan banada bırı onerdi israrla ve ya şafi diyip besmele cekıp yedım nasip Allahım ddm yıyim ddm ve gzl snuclar aldım sende alırsın inş 💋
helloandhello bella_xx bol bol dua et zikir çek namaz kıl Allaha yakın ol allahım sana emanetim de başka çare yok Allahtan başka 🙏💐 bide lütfen stres yapma ❣️
MorKelebek54 bella_xx rahim filmi ultrasondan daha iyi, yani ultrasondan gorulmeyen hersey rshim filminde görünür canim. Sen mutlaka rahim filmini doktrunla gorus, ultrasonda bi problem varsa bile (ki insallah yoktur) gorunmez. O yuzden rahim filmi cok onemli bu durumda☺️
atlasinannesi_ bella_xx bizim bir arkadaşın da olmuyordu troidi çıktı. Siz kan testi yaptırdınız mı hiç?
Nurr-- bella_xx bence seninle birlikte esin de gitsin gerekli bolume bi test veriyolar sadece benim esimde varikosel vardi ameliyatindan 2. Ayinda hamile kaldim. bende sorun varmi diye cok doktor gezdim 1.5 sene sonra oldu verdigim.kanlarin haddi hesabi yok insallah biran önce nasip olur 🙏
imcakir bella_xx evet öyle yap sonra alırken de ona göre al 🌸 ben kendim araştırıp elenatal 1 kullanmıştım sonra kadın doğum önerisi üzerine gebyfol En son da kendi kadın doğum doktorum folidoce önerdi onu aldım şuan onu kullanıyorum
Nurr-- bella_xx sogan kürü ,incir kürü , hayit tohumu, c-life macunu kullandim bide ovulasyon testiyle yumurtlamani takip edebilirsin bence yumurtlama zamani cok farkli olabiliyo onu degerlendirirsen bile insallah sonuc alirsin 🙏😊
Alya05 bella_xx çok takınca ne yazikki gene kalmakta zor oluyor Kafanızdan atın hiç düşünmeyin bir bakmışsın hamilesin İstersne İbrahim sarçoğlunun kürünü dene incir havuç kürü Videoları var izle
Alya05 bella_xx inanmamak nasıl yani İncir yumurtayı büyütüyor havuç çatlamasına yardımcı oluyor. Bende 3 dene önce bu kürle hamile kaldım