Nilayy95 Dolunay_dolunay bence bir haftada bekleme istersen. Ben hemen ertesi gün gittim başka yere. Öyle öğrendim, ultrasonu iyi olan bi yer bul
Dolunay_dolunay Nilayy95 iyice oluşsun diye bekleyeyim dedim gideceğim yer direkt belli zaten. Senin düşüncen ne bu konuda. Sana özelde erkek dediler bir de sonra kız olduğunu öğrendin
Lina1302 Basakparlar keşke bende yaptırmasaydım bir sürü kafamı karıştırdılar yaştan dolayı riskli çıktı benimde
Basakparlar Lina1302 yanıltıcı durumlar seni üzebilir kesin doğru sonuç çıkmaz o testlerde o yüzden yaptırmadım doktorum da önermedi zaten
Eebasar Lina1302 evet 11. Haftada fetal dna yaptırdık panorama plus , 13 de kontrole gittim tekrar duruma göre testin üstüne perinatolog görsün demiştik ama doktor gerek görmedi. Cinsiyetide erken öğrenmiş olduk.
Basakparlar Lina1302 evde kendin bebeğin nabzını dinleyebiliyorsun sağlık ocaklarında da aynı şekilde bebeğin nabzını dinlemek için kullanılan bir cihaz.
Lina1302 Meltemanneolsun valla yaptırma yaştan dolayı kan değerlerin iyi olsa bile risk çıkıyor hiç kafanı karıştırma derim ben
Esma006 asknbll kusma vs yok hep yatma isteği ve bel ağrısı çekiyorum 11.haftada hep bel ağrısı çektim normalde yoktu yarın 12yiz❣️
Lina1302 Meltemanneolsun fetal DNA kesin sonuç veriyormuş ama ben onuda yaptırmadım ücretli oda 15 20 bin civarında diyorlar