zlemceylan Burcinouz korkmayın ister istemez o enerjiyi çekiyorsunuz bu bebeğe de yansıyor güzel düşünün bu anların keyfini çıkarmaya bakın 🥰
zlemceylan s_dinc0 benim çok olmadı 10 gün kadar oldu şimdi geçti ama ara ara geliyor inşallah sizin de geçer 💚
mavim0 asiri mide bulantisi her kokudan ve yiyecekten tiksinme ogurme ne ararsan var 😅 ama yiyebiliyorum az da olsa. bu hafta tahlil verdim idrar yolu enfeksiyonu olmusum sase verdi bol su dedi ama su da icemiyorum:(
Busramnida Burcinouz uyku tiksinme bulantı bide enfeksiyon çekiyorum maalesef çok zor geçiyor bu haftalar bi an önce bitse desem bu defa mide yanması başlıcak oy oy 😂 bu arada benim 3. gebeliğim :)
TugbaP Benimde 10.haftam aşırı mide bulantısı, koku hassasiyeti, karında sancı ve göğüs hassasiyeti var. Aşırı uyku hali yavaş yavaş geçmeye başladı ama halsizlik var. Tüm belirtileri taşıyorum 🥲🥲
ilke_ Feci şekilde bulantim var dün aksam prilam içmeyi unutmuşum tüm gün öğürdüm gündüz yiyemedigim için geceleri çok aç oluyorum artı olarak meme uçlarım çok kaşınıyor ve hep uykum var😂
Sevda_kygszz 9+4üz bende de sabah mide bulantilarim oluyor hafif haricinde uyku halsizliz yorgunluk var bide gogus hassasiyeti
Gnl54 Burcinouz sık idrara gitme haricinde hiç bir şey yok anlamadım bu üçüncü ne koku ne bulantı ne tiksinme acayip bişey bu Canım et tavuk acı biber turşusu falan çekiyor hep başka belirtim yok
Burcinouz Gnl54 evet evet benimde canım birşeyler çekiyor yapıyorum sonra o yaptığım şeyi yiyemiyorum ve işin tuhafi sanki hamile değilim gibi 😞
Edosgebos67 Burcinouz hafif mide bulantısı kokulardan tiksinme yemek seçme hafif kasık ağrısı allaha şükür