bebegiim1 Perde çekip bir oda kullanılıyor diye duyuyorum ve stajyerler gelip seyrediyorlarmış falan öyle mi oluyor çok moralim bozuluyor düşündükçe
seyma0661 bebegiim1 üniversite hastanelerinde olması daha yüksek. Hastaneden hastaneye değişiyor da olabilir benim bulunduğum ilçedeki devlet hastanesinde az bi ücret karşılığında tek kişik oda veriyorlar
obiranne3 bebegiim1 sizin dediğiniz üniversite hastanelerinde. devlet hastanesinde kişiye özel oda, pletes topudnan tutun, herşey ince düşünülmüş bir şekilde oluyor o odada doğum yaptıktan sonra servisr alıyolar. ama doğum yaptığınız oda tek kişilik
akidesekeri bebegiim1 bize gebelik okulunda mahremiyet önemli dediler. Sadece eşiniz yanınızda olacak belirli aralıklarla açılma var mı diye ebe kontrole gelecek demişlerdi. Bu söylediğim şehir hastanesinde geçerli. Arkadaşım devlet hastanesinde doğum yaptı. Ameliyathanede doğum yaptı. Hiç böyle bir şeyde duymadım
busraanneoluyor bebegiim1 asistanlar doğum yaptırıyor diye biliyorum ilk doğum ve normalse devlete hiç gitmeyin derim …. Yani adana da öyle sürekli alttan bakiyolarmis canının acisından insanlar artık dogursam da kurtulsam diyomus
bebegiim1 seyma0661 yatmak için verilebiliyor ama doğumhane ortak diye böyle oluyormuş çok moralim bozuluyor
12betul bebegiim1 doğumhane ortak tı evet perde vardı ben kimseyi kimse de beni görmedi . Tabi 12 ve 10 sene önce şimdi deneyimleyeceğim tekrar nasip olursa . Ebem ve yanında iki genç kız stajyer vardı ebeye yardım ettiler . Doğum anı zaten nöbetçi doktor başını tuttu bebeğin o kadar
akidesekeri bebegiim1 stajyerler girmiyor. Mahremiyet önemli dedikleri için önüne gelen ebeyi de aldıklarını sanmıyorum
minikbebegim06 busraanneoluyor benim gittiğim devlet hastanesinde uzman doktor ve ekibi giriyor doğuma tek kişi aliyolar odalar tek kisilik ve özel hastane gibi aynı bence her devlet bir değil ya
akidesekeri minikbebegim06 eğer gittiğiniz hastane anne ve bebek dostu hastaneyse doğumunuza yanınızda istediğiniz bir kişi alabilirsiniz. İnşaallah nasipse eşim benimle birlikte doğuma girecek
Enesvezeynebinannesi Ankara etlik şehir hastanesinde doğum yapacağım Rabbim izin verirse.Gebe okuluna da gittim.Orada verilen bilgiler doğrultusunda şunu söyleyebilirim tek kişilik odalarda yanınızda refakatçinizle birlikte ki eşiniz bile girebiliyor aynı oada sancı çekip doğum yapıyorsunuz.sonrada yine tek lişilik odada refakatçinizle kalıyorsunuz.Çevremde doğum yapanlar gayet memnundu hem normal hemde sezeryan.ekibin çok iyi olduklarını söylediler.imkanınız varsa şehir hastanesi terch edin.doğumhaneyi gezdirdiler otel odası gibiydi
akidesekeri Beybyi devlet hastanesi de olabilir. Hastanenin anne ve bebek dostu olması önemli. Doğuma yanınızda birinin alınması için gerekli olan kriter bu
58Vildan bebegiim1 hayır tabiki. Hasta mahremiyeti her yerde önemli.. iki doğum yaptım sancı odaları herkesin ayrı ayrı. Özel gibi zorunlu olmadıkça odaları bile tek tek yerleştiriyorlar.
ZO_Zeynep9098 bebegiim1 bende devlet hastanesinde doğum yaptım fakat geceydi benim dpgumum bildiğim kadarıyla üni hastanelerinde ve eğitim araştırma hastanelerinde stajyerler eğitim aliyor
00Sevdanur bebegiim1 ben ilk bebegimi pandemi de aldım kucağıma devlet hastanesi 41 hafta normal doğum yaptım tek kişilik odalarla doğum yaptık sancıyı da aynı odada çektik doğumu da özellikle doğum anında kesinlikle doktorlar da oluyor ebeler vs hepsi gerçek anlamda uğraşıyorlar 34 haftalık olduk devlete gidiyoruz aynı hastaneden takipliyim yakın zamanda doğum yapan arkadaşım da oldu halen tek kişilik odalarda doğum yapılıyor diğeri hastaneleri bilemeyeceğim ama şunu söylemeliyim ki devlet hastanesi olarak hem beğeniyorum hem de gerçekten güveniyorum ben
Bnguuu_102 bebegiim1 mahramiyet hakkınız var izin vermezseniz doktorunuz ve ebe dılınds kimse giremez