Hs20 Canım diş gebelik varsa hiç ihmal etme başka doktorlara git ben yaşadım benim doktorum ihmalkarligi yüzünden az daha canımdan oluyordum iç kanama geçirdim patladığı için acil ameliyata alindim ve 3 dk daha geç gelseydin kurtaramazdım dedi doktor o yüzden lütfen b9 kaç doktora daha git eb azından keseyi girmesi gerek bu haftada
Prensprenses Hs20 kesinlikle öyle benim doktor çok ilgilndi en başda anladı metatreksat iğne ve kürtaj oldum yinede sağ tğpüm tıkanmış
031965 Doktor ultrasonda anlar dış olup olmadığını, şişliğin varsa sebebi kesin dış gebelik denemez. Kontrole git bence mutlaka
esractn Gunay1990 Onunla ilgisi yoktur benimkiler ikiz biri sagda biri solda kasildigim zaman dediginiz gibi avuç içi kadar, limon gibi şişlik çıkıntı oluyor, dış gebeliğe bağlamayın o yuzden bence
Utkum Elle hissedilmiyor ama çok fazla Ağrı oluyor Bhcg değerinin de düzensiz artması düşmesi sonra yine artması gerekiyor.bende geçirdim ameliyat oldum sancımın dış gebelik olduğunu bile anlamadım gebe olduğumu bilmiyordum heralde bağırsaklarım düğümlendi ölüyorum dedim kasığım ağrımıyordu çok şiddetli karın ve sırt ağrısıydı bende olan birde kanama.meğer dış gebelikmiş.tüpüm onarıldı şimdi oğlum var ikinciye hamileyim.inşallah değilsindir eğer dış gebelikse Biran önce doktora git tedavini ol ilaçlada tedavi oluyor benimki iç kanama olduğu için ameliyat edildi