Burnosunn_annesi papatya56 Google’a kan yenileme cinsiyet tahmini yaz mutlu anne diye bir sayfa çıkacak ona gir anne baba doğum tarihi bir de gebe kaldığın ayı yazıyorsun çıkıyor
Elis27 Burnosunn_annesi bende ve yengemde tuttu geçmişe dönük yaptım oglumunkinde kız çıktı ama geçmişe dönük yanlıs mi hesaplandığı için bilmiyorum
Burnosunn_annesi Elis27 Ben 2021′deki gebeliğim için yaptığım doğru çıkmışı bunda kız çıktı daha cinsiyetini öğrenmedik erken bakalım merak ediyorum 😀 ama yine yanılıyor diyen çok oluyor
Eymenkuzusu Burnosunn_annesi ilk gebeligmde dogru cikti bunda da kiz gozukuyor bakalm daha cinsiyeti ogrenmemize var merakla bekliyorm 😊
Eymenkuzusu Burnosunn_annesi yaa daha varmis cinsiyet öğrenmenize ikinciler daha heycanli oluyormus bende cok merk ediyorm oglum var kiz istiyorum ama sanki erkek olack gbi geliyo 🤭
Burnosunn_annesi Eymenkuzusu evet ya var ikinciler bence daha cok heyecanlı oluyor şükür benim de bir oğlum ikisi de olsa mutlu olacağım ama tabii gönlüm kız olursa onuda tatmak isterim 🥰 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım tahmin eder inşallah doktor 😀
Burnosunn_annesi Eymenkuzusu o kadar hepimize tahmin ettin kendini de etmişsindir ramzi teorisiydi demi baktığın😊