Anneoluyorumhello Burnosunn_annesi Kan yenilemeye göre kız çıktı en son benım kanım yenılenmiş şimdi sizden görünce baktım hemen de bakalım doğru çıkacakmı
Burnosunn_annesi Satisati bende ilk bebeğimde doğru bundada kız diyor merak ediyorum😍bazen dölllenme geç olması bile sonucu değiştirme yanlış gösterme durumu var diyiliyo ama ne kadar doğru😀
Burnosunn_annesi Sevgilimmmmmmm canım kan yenileme diye bir şey varmış Ben de bu sene öğrendim açıkçası en son anne ya da babanın kanı hangisi yenileniyorsa bebeğin cinsiyeti o oluyormuş🥲
Satisati Sevgilimmmmmmm belirli yıllarda aylarda vücudun kan yenileme durumu oluyor kadın ve erkekte farklılık gösteriyor son yenilenen kana göre cinsiyet belirleniyormus
Burnosunn_annesi Anneoluyorumhello kimsin de kaç çocuğun da doğru kimisinde hiç çıkmıyor bilmiyorum kafa karıştıran bir tahmin 😂😂
Anneoluyorumhello Burnosunn_annesi Ama ilk hamileliğime baktım onuda kız dedi oğlum var 😅😅 red yedi bu teori benden 😬 cin takvimi oğlumu bilmişti hatta kuzenimin de iki çocuğunıda bildi şimdi bana cin takvimide kız diyor bakalım hepsini görcez😅🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Burnosunn_annesi Anneoluyorumhello benimde çin erkek dıyo kan kız diyor bilmiyorum ne olcak 😂oysaki kan yenileme bana daha çok doğru geliyordu buda gitti desene😂😂