Ellaynagme Tubidy her konuda her başlıkda aynı tavırda hatun, neyin siniri kini sıkıntısı bu anlamadım, laf soylemek icin cevap veriyor bosa 🤭
Ellaynagme Mevaninannesiii ya sen ne bicim bi insansın, yazmak icin yazıyoshn her konuya, madem fikir belirtmiceksin hic yazma, ve evet kayar dusmez ama hijyen bakımından onerilmiyor bunuda bil 🤭
Hilossss Ellaynagme kinini nereye kusacak canim yazmasa öyle saçma insanlar varki şu forumda şaşkınlıkla okuyorum yazdıklarını kız gayet mantık çerçevesinde bir soru sormuş ve ne güzel gitmemesi gerektiğini anladı bilse zaten gelip buraya sormaz laf olsun torba dolsun önüne gelene saldırıyor laf olsun torba dolsun
Ellaynagme Mevaninannesiii bak hele bak zeka küpü seni, bide insanları alçak görmüş, gayetde mantıklı bi soru sormuş, sıkıntı sende, bende içsel sıkıntılarını burda insanlardan cıkarma 😒
Mevaninannesiii Ellaynagme bunlar anne olup çocuk büyütcek olan o zavalllı çocuğa olcak 🤦🏻♀️Hey Allahm sen büyüksün
Bendis Ellaynagme birde sanırsın arkadaşın açtığı başlıklar çok ilginç bilinmedik duyulmadık sorular. Açtığı başlık MİDE bulantısı 10 hamileden 8 nin yaşadığı durum . Evde canı sıkılıyor herelde ne diyim . ..
EmrEmine Arkadaşlar base adlı kişiliği lütfen kaale almayalım belli ortalık karıştırma derdinde evde cani sıkılmış sanırım.
Frau16 Bebek bizim sıcaklığımızdan 1 derece daha sıcakta yaşıyor ve hamam sauna sıcaklığında vucüt ısısı yükseliyor bebeğin beyin gelişimi olumsuz etkileniyor kalıcı hasar verebilir doktorun şahsıma verdiği bilgidir. Saunaya girecektim ben de 10 dakika dan fazla kalma dedi. Su kaybedersen bayılabilirsin de demişti ama su içiyoruz zaten sık sık o kontrol edilebilir tarafımızdan. Durum ciddi sormaya değer. Sevgiler.
Musilk-1 Tubidy ZUGSALBE diye bir krem var Almanya da doktor sırtımdaki şişlik için vermişti cilt doktoru ben akşam yatmadan önce vajinama sürdüm sizin dediğiniz gibi bendede vardı sonra o intahabı söktü ve yavaş yavaş acısıda geçti bu kremin içeriğinde bir krem oradada bulabilirsiniz belki araştırın ilaç yutmaktan iyidir
Heycanligebe EmrEmine bu arada nerde hamam aileye özelmi 9 gün sonra doğumum var 40 ımdan sonra çok istiorm anneme 1 2 saat bırakıp ☺️☺️☺️
Tubidy Seyyyma7 🙈gerçekten hanımefendi gidilmesinde bi sıkıntı olmadığını düşünüp öyle yazmış 😂😂birde yetmemiş insanlara cahil muamelesi yapmış 😂😂bilmiyor ki bu post en çok onun işine yaradı 🙈şimdi bu soru başka birinden gelirse ilk o yazar sakın gitme diye 😂
Mevaninannesiii Glcncl ben de ondan bahsediyorum zaten hayret bişey tuhaf insanlar yakında anne olacaklar 🤦🏻♀️