Zeyson geçen sene temmuz ayında bende 10 haftalıkken kürtaj olmuştum normalde daha erken kalp atışı dinleyecektik o zamanlar Kurban bayramı’na denk geldiği için memlekete gitmek zorunda kalmıştım döner dönmez kontrolüm vardı maalesef kalbinin durduğunu söylemişti doktor ve çok üzülmüştüm yani alttan muayene etmişti dedi yani almamız gerekiyor yani iyi bir hastaneydi ve tavsiye üzerine gittiğim için onlara güvenmiştim başka bir bölüme yönlendirdi aynı hastanede orada da ultrasonla bakıldı orada da kalp atışı görülmedi akşamına kürtaj olmuştum alındıktan sonra bebeğin kalbinin 3 gün önce durduğunu söyledi ve Su toplamıştı. Sağlıklı bir şekilde 2 adet gördükten sonra tekrar bebek düşünebilirsin demişti ya patoloji sonucu temizdi. Ondan bir süre olmadı sen herhangi bir sorun yoktu bu senenin başında Mart gibiydi sanırım bir kimyasal gebelik geçirdim idrar testlerinde çift çizgi gözüküyordu özele gidip kan vermiştim ama değerim 80 falandı sonra bir gün geçtikten sonra takip amacıyla tekrar idrar testi yaptım ve tek çizgiydi hemen gidip tekrar kan verdim o sırada iş yerine dönerken kan geldiğini hissettim yani düşük kanı değildi bu sadece kimyasal olduğu için adet başlangıcıydı sonra tekrar apar topar doktora gittiğimde muayene etti doktor muhtemelen dedi adet başlangıç kanı bu yani hiçbir şekilde düşükten de gebelikten de sayma dedi. Ondan sonra ovulosyon testi ile deneme yaptım ve ilk denemede tuttu şu an 26 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah 🥰