Ybvvv Ne durumdasınız sandınız çıkıyor mu nstde? İlk gebeliğim pek bilgim yok sancı çıkması doğum yakın anlamına mı gelir zorlamaya başladı 40a kadar beklerse yandıkkk
ElifSevik Ybvvv 36+4 haftalik nst de sancim çıkmadı. Perşembe günü serklaj dikişlerim alınacak bakalim bizim kız ne zaman gelecek.
Beybitolat Ybvvv salı günü 37 oluyoruz tekrar nst ye giricez sancı çıkmadı hiç daha ama geceleri çok zorlanıyorum midem sürekli ağzımda🙄
meryinthemood Ybvvv benim 36larda çıkmıyordu hatta diyordum ki ne güzel sancım olmuyor nazar değdirmişim ki kendime 37de çıkmış nstde. Hatta hissetmiyordum bile doktor söyledi 🤦♀️ dün hafif bir sancı geldi merdiven çıkamadım hatta. Kıyafet değiştirirken, ani hareketlerde sancılanma oluyor ara sıra 🐥
Yenianne6161 Ybvvv sancım çıkmıyor ama çok ağırlaştım iyice strese girdim 38. Haftamda sezaryen olacağım zaman geçmiyor
canmyavrum Bnm 2. Gebeliğim şuan 33 haftalığım nst ye girmedim hiç.Ama 1. Gebeliğimde bebegim 39+2 de suni sancı ile doğdu o haftsya kadar nst de hiç sancım çıkmadı. Kendimin 0 sancısı, Suni ile sancı alıp ,suyumuda dr patlattı öyle dogurdum🙈
12betul Ybvvv 36+1 im daha dün muayene oldum nst de sancılarım çıktı ama çok düzensiz . Baş aşşağı zaten kanalda . Doktor gelebilirde bekleyebilirde dedi aksi durum olmazsa haftaya gel dedi . Bende 40 görmek istemiyorum açıkçası . O kadar çok kasılma oluyor ki bazen dayanamıyorum . Gecelerim kabus zaten . Bel ağrım yoktu 2 gündür bel ağrım da sıklaştı
Ybvvv 12betul aynıymış tam günümüz. Bende de ufak sancılar çıktı sağlıkla çok gecikmeden alsak kucağımıza🥹
Ttr5 Ybvvv 36+4 olduk 32 den beri nst de düzensiz sancılarım çıkıyordu durdurmak için ilaç başladık şimdi ilaçları bıraktık bu seferde gelmeye niyeti yok 😂ama ben çok bunaldım umarım 40 haftayı beklemeden gelir oğluşum..normal doğum istiyorum ama bazı sıkıntılardan dolayı heran acil sezeryana alınabilirim belirsizlik çok bunaltıyor 🙄