Elaa12 nurmltli61 ay evet ya şöyle ayy gelişimi geriden mi ne diyen kişileri anlamıyorumm sağlıklı olsun yeter ya hala bu devirde kaldı böyleleri ben söylemiyorum o yüzden kilosunu ileride olsa gerize olsa
Nurtanesi89 Vorga cuma günü tekrar gideceğim inşallah artış olsun da çok artması illa ki önemli değil benim için ☺️ doğduktan sonra da şişirir annesi onun totosunu. Benim hiç iştahım yok yemek yiyemiyorum zorluyorum kendimi ama olmuyor. Çıkarıyorum.
Ebussis Merve-dmr üzülmeyin 1790 doğan bebeğim 26 gün kaldı ve şükür miss gibi rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🧿❤️
Htchma1 cnsu77 kilosu için ne dedi Dr bende 26+2 de gittim 872 gr 2 hafta geriden geliyor dedi Doktor baya kafaya taktım
cnsu77 Htchma1 bana hiç öyle bi şey demedi gayet güzel haftasıyla uyumlu normal i dedi takma canım kafaya zaten doğuma var daha toparlanır inşallah
-yusra12- elifbas Maşallah 🧿 haftamız aynı sizinle ne ile besleniyorsunuz acaba bebeğe kilo aldıracak yiyecekleri yiyorum sürekli ama çok az alıyor 🤦🏻♀️