Nurtanesi89 Vorga cuma günü tekrar gideceğim inşallah artış olsun da çok artması illa ki önemli değil benim için ☺️ doğduktan sonra da şişirir annesi onun totosunu. Benim hiç iştahım yok yemek yiyemiyorum zorluyorum kendimi ama olmuyor. Çıkarıyorum.
Hasret72 1baharcicegi boyu kaç acaba ben gecen hafta gittim kilosu aynı sizin gibi boyunu unuttum ne dediğini doktor yanından çıktığım gibi unuttum aynı haftadasyız :)
busra_basturk Dtgebe en son 33+5te gitmiştim 2400dü şuan 35+2deyiz bir hafta sonra kontrolüm var inşaallah kilo almıştır doktor kontrole gittiğimde magnezyum geriliği var günlük bir tane maden suyu iç ve magnezyum ilacını düzenli kullan demişti
Merve-dmr aycatutall6121 solunumunda bir sıkıntı çok yok şükür sadece beslenemiyor şuan o yüzden emme refleksi gelişince çıkıcak inşallah 🥲
Ebussis Merve-dmr üzülmeyin 1790 doğan bebeğim 26 gün kaldı ve şükür miss gibi rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🧿❤️
yagmur_17 Hasret72 haftasina gore onde diyebiliriz normalde 17 18 haftalik gebeliklerde 150-200 gr agirliginda olur bebisler