Barlasmom1 Edosgebos67 inşallah ben de bittiğini görürum canım sürekli ediyorum sen de edersen çok sevinirim çok teşekkür ederim cevabın için
Barlasmom1 Deleted33000 yaa canım aynıyız benim de kahverengi lekelenmem devam ediyor fazla değil ama ultrasonda kanama alanım büyümüş dedi doktor cuma gideceğim ben de inşallah iyi haberler alırız
Deleted33000 Barlasmom1 yaa inşallah küçülmüştur senin kanama alanı da bol bol yat dinlen inan bana çok iyi geliyor fitil günde kaç kere kullaniyorsun
busyet2002 Barlasmom1 rica ederim ama söylediğim gibi bize verilen hiçbi şeyin sahibi değil emanetçisiyiz o yüzden bu kadar diretmek çok doğru değil sizin hayır bildiğinizde şer, şer bildiğinizde hayır vardır
Barlasmom1 Deleted33000 sabah akşam bir tane kullaniyorum siz ne kadar kullanıyorsunuz bana iğne vermedi . Hangi sehirdesiniz acaba
Deleted33000 Barlasmom1 konyadayim canım fitili bende sabah akşam kullaniyordum progestan iğne haftada bir di ama son ignemi geçen hafta hastanede hemşireler kırmış bu hafta doktoruma soyliyecem şimdi fitili de günde bı kere kullanabilirsin demişti doktorum
Barlasmom1 Deleted33000 ben samsundayim canım ailem burada ama kendi evim Adana’da doktor yolculuğu da önermedi 16 aylık bir kızım var 15dkdan fazla ayakta durma diyor sen günlük işlerini yapıyor musun
Deleted33000 Barlasmom1 evet canım bikac günde bir evi temizliyorum benim iki çocuk var biri 12 yaşında oğlan biri 9 yaşında kız az biraz yardımcı da oluyorlar en azından kendi daginiklarini topluyolar diğer işleri de az az yapıyorum dikkat et kendine doktor yapma diyorsa yapma bol bol uzan bide benim doktorum kefir de önermişti bana en başta sen iciyormusun
Barlasmom1 Deleted33000 yok canım hiç söylemedi alayım o zaman iyi geliyorsa. Ben de kendi evime gitmek istiyorum artık eşim ise gidiyor orada kaldı tek başına :) biraz daha kalayım da bari inşallah geçer en kısa zamanda ya
Deleted33000 Barlasmom1 annen seninle gelebiliyorsa birazda o seninle gesin canm şöyle böyle derken zaman geçiyor inşallah en kısa zamanda atlatırsın sende bu durumu en azından günlük işlerini yapabilecek gibi olsan da insana yetiyor
Barlasmom1 Deleted33000 evet canım inşallah öyle olur dua edersen çok sevinirim çok memnun oldum tanıştığımiza verdiğin moral için çok çok teşekkür ederim :)
Barlasmom1 Melodimm bu süreçte günlük islerinizi yapıyor muydunuz peki doktorum bana 15dkdan fazla ayakta durma dedi de çocuğum da var ilgilenemiyorum üzülüyorum böyle olunca da
Deleted33000 Barlasmom1 rica ederim cnm damdan düşen yanıma gelsin derler ya ikimizde aynı durumdayız sen çok iyi anlıyorum ama geçiyor merak etme az daha sabır bebislerimiz için benim iki düşükten sonra bide bu tutunmaz diye korkudan bebekle bağ bile kuramadım biliyormusun
Deleted33000 Her kontrolde kalbim ağzımda gidiyorum ya kalbi durduysa ya doktor düşük yapacaksın derse diye
Barlasmom1 Deleted33000 canım aynı şekilde ben de benim de bir kaybım var bir kızım vardı bu da oglanmis hep çok istemiştik inşallah Allah nasip eder ikimiz de sağlıkla atlatırız inşallah bu süreci ben d hep dua edeceğim senin icin kontrollerden sonra haberdar edelim birbirimizi
AybenYB Barlasmom1 13. Haftadayım daha geçen gün kanamadan dolayı 2 gün hastanede yattım, kese etrafında kanama alanı var doktorum bebek büyüdükçe kendi kendine yok olacak demişti
Barlasmom1 AybenYB peki kalkmayacaksin falan dedi mi doktorun canım çok geçmiş olsun bu arada en kısa zamanda geçer inşallah
Barlasmom1 Htcdni canım geçmiş olsun öncelikle bir an önce atlatırsın inşallah nasıl geçiriyorsun süreci günlük ev işlerini yapabiliyor musun
Alyel94 9 haftalığız bizde öğrendiğim günden beri kanama lekelenme bu şekilde gidiyor annemin evinde kalıyorum Allah razı olsun o bakıyor çünkü 5 yaşında kızım da var yatıyorum devamlı bu hafta kontrolüm var bakalım ne dicek
Barlasmom1 Alyel94 ne güzel canım benim aile evimde pek müsait değil kendi evime gitmek istiyorum ama bir buçuk yaşında kızım çok ilgi bekliyor yine iyi kötü burada kaliyorum bir an önce geçer inşallah hepimizinki
Deleted33000 Barlasmom1 sağol canım sende benim dualrimdasin ben geldim hastaneye bakalım sıra bekliyorum
Deleted33000 Barlasmom1 canm ben muayene oldum ikili test temiz çıkmış cinsiyeti de erkeğe benzetti ilk uyuyordu sonra uyandı kıpır kıpır oldu kız ultrasonda çok mutlu oldum😍😍😍😍