Emsear CansuCaTurkmen haklısın benim gibi olan varmı merak ettim demir eksikliği tedavisi görüyorum teşekkürler
Handebl Emsear aynı işte kokusu mest ediyor demi valla canım bende aynıyım çok asidik ve tehlikeli olanlar zaten midemi bulandırıyor ama böyle gerçekten temizlik kokanlar aşırı hoşuma gidiyor 😂🥰
Emsear Handebl ohh be yalnız olmadığıma sevindim hamilelikten önce de severdim cifi temizliğini tabi ama şimdi komple seviyorum 😆😆😆😂😂😂
Handebl Emsear benim ablam duvarın boyasını tırnaklayıp yiyordu canım herkesin hamileliği bir değil bi komşumda hayatında sigara içmemiş hamileliğinde sigara içiyordu😂 Allah beterinden sakınsın temizlik iyidir💝
Handebl Emsear burdaydım hep ama çok yorum yapmıyorum genelde canım ama baktım benim gibisin dedim yazayım d vitamini ve kansızlık var bendede belki onlardandır canım sende de eksikmiş her belirtinin altında illaki bir sebep var 🙂😍
Gizem_miros NazliBlt canim doktor olmasi gerkemiyor normal olup olmadigini solemek icin aci gercek ama normal degil 😂😂
NazliBlt Emsear kaynanam da eşime hamileyken kül yemiş bi kaç kere 😂 ilk duyduğumda şaşırmıştım ama şimdilerde deterjan koklarken aklıma geliyor hak veriyorum 😂😂
Emsear Handebl bundan sonra yazarız artık handecim 🤩 demir kalsiyum magnezyum hepsini veri doktorum umarım çare olur.
tugbamehmetbaki Emsear olmaz mı yeni geçiyor benim toz detarjan ve beyaz sabun istiyor gidip gidip kokluyorum