Emsear İkinci gebeliğin canım her türlü detarjan çekiyo özellikle cif krem sabun çamasır deterjanı 😬😬🤩🤩 napıcam bilemiyorum yardım edin
CansuCaTurkmen Burdakiler nasıl bi yardım da bulunabilir acaba ? Doktorunuza söyleyin normal bir aşerme değil bu farkındasınızdır inşAllah. Doktordan başka kimse birşey yapamaz.
Emsear CansuCaTurkmen haklısın benim gibi olan varmı merak ettim demir eksikliği tedavisi görüyorum teşekkürler
Deletedmom231 CansuCaTurkmen ciddi olamazsın burdakiler doğurtacak sanki herkesi 😂 çamaşır suyunu içecek direk şimdi o öyle söylendi diye
Mervekaya Emsear bingo yu tavsiye ederim o daha guzel kokuyo. Ama amniyon sivisi köpürebilir. Sonrasinda bol bol su ic ki köpük kalmasin 😂😂😂
Handebl Emsear bende cifin banyosu varya onla temizlik yapıyorum heryerde çünkü canım kokusunu çekiyor arada gidip kokluyorum hatta saçma ama hamilelik herkeste başka canım doktora sor illaki bi vitaminin eksiktir 💝
Krasivyy Emsear kız kardeşimi sıvı sabun yerken yakalamıştı kaynanası 🤦🏼♀️ Böyle tuhaf şeyler aşeriyosanız pica sendromu olabilir yani demir çinko eksikliği olabilir hemen bi uzmana görünseniz iyi olur
Handebl Krasivyy doktoruma sordum abartıya kaçmadan kokla bişey olmaz çamaşır suyu gibi olmadığı için valla inan canım bazen öyle bir oluyorki koklamadan oturamıyorsun yani komik saçma gelebilir ama vücut isteyince istiyor
Emsear 😆😆😆 Vallaha ciddiyim yemek istiyorum ama tabiki yemiyorum demir eksikliği var ilaç kullanıyorum ama yinede aynı canım istiyor napim 💥💥
Handebl Emsear aynı işte kokusu mest ediyor demi valla canım bende aynıyım çok asidik ve tehlikeli olanlar zaten midemi bulandırıyor ama böyle gerçekten temizlik kokanlar aşırı hoşuma gidiyor 😂🥰
Emsear Handebl ohh be yalnız olmadığıma sevindim hamilelikten önce de severdim cifi temizliğini tabi ama şimdi komple seviyorum 😆😆😆😂😂😂