Preensesss Saat aksam 5 de sancim geldi tedirgin oldum ve hemen hastaneye gittim ebe alttan muayene etti ve 2 cm aciklik varmis 1 saat yürü dedi sonra tekrardan alttan muayene etti 5 cm oldu acilmam ve suyum geldi sabcilar basladii derin nefes alip verdimm icimden hep dua ettim sonra suni sanci verdiler acilmam cogalsin diye ve o an canim cok yandi agrilar beni cok yormustu saat aksam 10 olmustu acilmam 8 cm oldu ve hemen dogumhaneye götürüldüler bebegin sacini gördüğünü söyledi doktor ve ıkın dedi halim kalmamisti ebe karnima baski yapti 2 defa ve bebegim dunyaya geldi ve tüm acilar agrilar bitiverdi suan evimizdeyiz ve artik aranizdan ayriliyorum annisler rabbim hepinizin yardımcısı olsun kendinize bebeginize iyi bakın ❤
Aysedgrlikrkmz Preensesss ayyy ne güzel maşallah sağlıcakla büyüsün inşaallah 🙏🏼 Rabbim bizlere de sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah bir avazda kolayca Doğumu nasip etsin inşaallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥰
dmira Aysedgrlikrkmz evet sezeryan oldum çok memnun kaldım herşeyiyle dört dörtlük ilgileniyor o yüzden kesinlikle neon