Kubra0606 busrax_ benimde bi gittiğimde kese bu şekilde yassı gibiydi iki gün sonra yine gittim kesenin şekli değişmişti çok çabuk şekil alıyor büyüyor, inşallah bi sıkıntı çıkmaz dua et bol bol
2prens1prenses__ busrax_ kesem aşırı küçüktü hatta boş gebelik dediler özele 2 kezde devlete gittim bebeğin kalbini 9 haftalıkken duydum ilk gittiğimde 6/7 haftalık olmalıydı doktor 4 haftalıga uyumlu dedi benim birde kanamam da sürekli oluyordu çok şükür hem son adetime uyumlu oldu hemde az kaldı doğuma şuan iyi gidiyoruz
busrax_ 2prens1prenses__ ayy inşallah benimde normale döner haftasına yetişir. Ağlamaktan başım ağrıdı
Melzom busrax_ merhaba doktor aynı şeyi söyledi bebek 8 haftalık, kese 6+4hafta ile uyumlu . banda bebekte gebetik bir hastalık olabilir dedi. Kese küçük olunca böyle oluyormuş . sizin soon durumunuz nedir acaba . düzeldi mi kese sonradan
busrax_ Melzom merhaba, maalesef kalbi durdu. ama düzelenlerde var. eğer bebeğiniz sağlıklıysa mutlaka haftasını yakalıyor. son muayenemde doktor bebeğin ensesinin çok kalın olduğunu hasta olduğunu o yüzden bu şekilde olduğunu söyledi.