turkan403 merveabdullahates saglıkla büyütün inşalla hangi doktora gitiniz ameliyata komple mi uyusturma oldu bende üc sezeryan olucam ama korkuyorum 🥺
merveabdullahates turkan403 spinal oldum doktorum Selcan hocaydı fakat doğumu yaptıran nçbetçi doktor Muhammet Alperendi
merveabdullahates turkan403 pardon doğum belgemi bugün aldım İbrahim keklikçioğluymuş 3 doktor muayene etmiş fakat doğumu bu doktor yapmış fakat elimde 3 farklı bileklikte 3 farklı doktor ismi yazıyor
merveabdullahates turkan403 geçer emin ol hiç korkma bende korkuyordum hissederim diye emin ol 8 saat hiçbirşey hissetmedim zaten his geçmeden de ağrı kesici yapıyorlar
merveabdullahates turkan403 benim ilk dopumum sezaryendi genel olduğu için hiç birşey görmedim ilk doğumu hissettiğim ikinci oldu oda çok güzel bir anı olarak kaldı elhamdülillah 🤲🏻
turkan403 merveabdullahates maşallah ne güzel ben ilkmde iyidi de işte ikinci kabus gbi üc blmyom heralde gitikce artıyo riskleri 🤭🥺😂
merveabdullahates turkan403 nasıl enerjiyle girersen öyle olur bence korkuyordum ama kızımı göreceğim için motive ettim kendimi çokta güzel geçti