Mervekaram22 Burnosunn_annesi yettiği kadar önce eşimin ailesinden başlayayım gerisi kalsa da sorun değil 😂😂😂
Deleted33000 Burnosunn_annesi sabah kalkar eltim ve gorumcelerin konuşmalarını dinerdim ordan eşimin yanına geçerdim aceba o teefonunda ne var ne yok ne yapıyor diye beklerdim ful eşimi takip ederdim yani 😅😅😅😅😅
Burnosunn_annesi Elif-3466 kadını deli edeceksin kim dövüyor diye etrafına bakacak kimse yok ay şu an gözümün önüne geldi de çok komik Allah affetsin 🤭🤣🤣🤣
nur233 Burnosunn_annesi bende görmedim mutlu olanları gerçekten aynen çok şükür kurtuldum benden uzak olsunlarda ne halleri varsa görsünler şuan eşimle mutlu huzurlu bir hayatım var
Deleted33000 Elif-3466 ben bugunlerde kaynanamı seviyorum bı ara bende senle aynı düşüncedeydim hatta üstüne küçük gorumcemi de ekleyip dovebilirdim yani bu ara hormonlardan galiba(inşallah) 🤣🤣🤣🤣
Deleted33000 Burnosunn_annesi evet ya eşime taktım zaten kafayı adam yemek yeme şekli bile gözüme batıyor 🤣🤣🤣
Burnosunn_annesi Deleted33000 kız hamilelikte karartma olayı var duymuşsundur bilmiyorum sen belliki karartmışsın 🤣🤣🤣ee napalım hamile olmak kolay değil🤭🤭
Elif-3466 Burnosunn_annesi ben doğurdum ama karartma ne bilmiyorum hamileyken 😂 iyi birşeyse de kaçırdım şu an üzüldüm 🤣🤣
Deleted33000 Burnosunn_annesi onu ilk defa duydum kız o neymiş eşimi mi kararttim yani ben adamı dovecem nerdeyse🤭🤭🤭
Burnosunn_annesi Elif-3466 yani hamilelik süresince ev yiyecek eş kim olursa onu sevmemek nefret etmek🤣🤣 ama geçici süreliğine 😂
minikcivcivim Burnosunn_annesi valla değiller 😂😂🙈 ben şahsen bana yalan söylediği an gitmek isterdim böyle o ortalığı karıştırıp oturup gülmek 😂 bir daha o çevresiyle asla görüşmesin çok isterim 😂kumalar resmen 😂
Burnosunn_annesi minikcivcivim bence değiller😂 benimki şimdi zavallı nöbet soğuktan akıllarına bir şey gelir mi bilemem 😂😂enselerine vurup kaçmak😂
minikcivcivim aycabelgin0 kesinlikle 😂aklıma başka hiçbir şey gelmez sadece eşimi merak ederim😂 ortamı daha çok ama 😂
Elif-3466 Burnosunn_annesi aaaa yok benim hamilelik dışında da pek sevdiğim bi kişilik değildi 😂😂 hiç hamilelikle alakası yok 🤣