ArasMom__ Burnosunn_annesi kaynanam gilin içine sızıp onları dinlemek 😂😂 bakim hakkımda ne konuşuyorlar.
minikcivcivim Burnosunn_annesi kesin eşimi takip ederdim 😂😂 gerçi gittiği geldiği yeri biliyorum ama 😂 biraz da arkadaşlarıyla arasını açma imkanım olursa onu yapar gizli gizli gülerdim 😂
nur233 Burnosunn_annesi eski nişanlım en yakın arkadaşımla evlendi onlar şuan mutlu mu diye merak ediyorum onları izlerdim galiba aldıkları beddualarla nasıl mutlu olacaklarsa artık neyse 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
minikcivcivim Burnosunn_annesi o yüzden dedim ya adam gezmeyi çok seviyor özellikle arkadaşlarıyla 😂😂 ve çaktırıyor diyelim çalışıyor ya çalışıyorum diye ararsa bil ki gezmeye gitti 😂 gizli gizli takip edip ne yapıyor merak ediyorum 😂😂😂
nur233 Burnosunn_annesi bende görmedim mutlu olanları gerçekten aynen çok şükür kurtuldum benden uzak olsunlarda ne halleri varsa görsünler şuan eşimle mutlu huzurlu bir hayatım var
Mervekaram22 Burnosunn_annesi yettiği kadar önce eşimin ailesinden başlayayım gerisi kalsa da sorun değil 😂😂😂
minikcivcivim Burnosunn_annesi valla değiller 😂😂🙈 ben şahsen bana yalan söylediği an gitmek isterdim böyle o ortalığı karıştırıp oturup gülmek 😂 bir daha o çevresiyle asla görüşmesin çok isterim 😂kumalar resmen 😂
Duruu3 Burnosunn_annesi kocamı takip etmek heran her saniye neyaptigini görmek isterdim ashhshs tuvalette bile 🤣🤣
minikcivcivim aycabelgin0 kesinlikle 😂aklıma başka hiçbir şey gelmez sadece eşimi merak ederim😂 ortamı daha çok ama 😂