kardelenimm ayseeeemoyku geç döllenme olabiliyor 8-9 haftaya kadar beklemeyin içinize sinmezse özele gidin bende devlete gittim aletleri çok kötü ya zar zor gördü
ayseeeemoyku kardelenimm şuan Okan hastanesi takipliyim aslında kist görmüştü bide devlete gidiyim ordada bakılsın dedim de yok doğruymuş
ayseeeemoyku Gelecekdeki_Anne selam canım iyi akşamlar , kese içerisinde ayrı bir kese diyorsan o da gözükmedi
Beyendi ayseeeemoyku haftaya gözükür inşallah yolk ne bende hicbisi yokdu erken gidiyoruz ondan kaynaklı u 8 de gozukucektir geçen hafta bende senin gibi idim 3 gebeligm ilk defa böyle bisi yasadm
Beyendi ayseeeemoyku bende de öyle oldu hatta kesin kürtaj dedi doktor 25 mm kesen imkansız bebek oluşması dedi bende 6 +2 de gitmiştim büyük ultrasyona biel gönderdi o da bebeği goremedi bir hafta sonra özele gittim göründü stres yapma
ayseeeemoyku Beyendi evet heyecandan erkenden gittim ayyy çok amin inşallah öyle de olur kuzum Allah razı olsun ümitlendim
nurdaneg0716 ayseeeemoyku Canım bende geç gördüm kese vardı bebek yoktu geç döllenme olmuş dedi doktor iki hafta sonra gittim ben netmolaun diye kalp atışı da bebek de vardı seninde sağlıklı gebeliğin olur inşallah 🤲🏻
Aleynademir16 ayseeeemoyku Kadın doğum asistanıyım şöyle söyleyeyim her kadın aynı günde yumurtlamaz yumurtlamanız geç oldu ise kese ancak görünür 1 hafta veya 10 gün sonra eğer kimyasal gebelik değil ve gebelik sağlıklı ilerliyorsa görürsünüz inşallah 🙏🏼
ayseeeemoyku Aleynademir16 yaa gerçekten mi 1 hafta daha süre veriyorum sana dedi doktor görmezse kürtaja alcak hemen ona kalsa bugün alırdı beni ben ağlayınca bekleyelim dedi
zeynepgunes13 ayseeeemoyku benimde 5 hafta civarıydı kese var bebek yok dedi bende anlamadım hatta hamile değil miyim dedim hamilesin daha kucuk 10 gun sonra gel dedi ben de 7 gun sonraya randevu buldum gittim bebek göründü yanlısım yoksa kalp atısları baslamıs dedi ama dinletmedi 8. Haftada özele randevu aldım orda kalp atısını da dinledim suan 20+0 sükür🥰
ayseeeemoyku zeynepgunes13 yaa ne güzel aynı mutluluğu yaşarım inşallah 🤲 1 haftada neler değişiyor inşallah bende görürüm
Gelecekdeki_Anne ayseeeemoyku Allah buyukdur Allahın ıznıyle bebiş senle sağlikli Bır kaç hafta daha bekle
Dilan1998 ayseeeemoyku 6 haftada ben gittim görünmedi 2 hafta sonra gel dedi gel döllenme olabilir 2 hafta daha bekleyin bence
ayseeeemoyku Dilan1998 1 hafta bekleyelim dedi bana da bekliyorum bakalım dört gözle inşallah öyle de olur görürüz 🤲
motherofcats geç döllenme mi? ne zaman öğrendiniz gebeliği adetiniz ne kadar geçmişti ve beta değeriniz neydi ? benim geç döllenme 7+4 ken bebek 5+6 ydı o zaman duyduk kalp atışı adet gecikmesinin 6.günü 211 le öğrenmiştim ben.
ayseeeemoyku motherofcats bana hiç geç döllenme filan diye yorum yapmadı neye göre öyle söyler onu da bilmiyorum direk bebek yok boş gebelik olabilir 1 hafta daha süre verelim suan gözükmesi gerekirdi dedi
Username06 motherofcats benimde 7 haftalıkken 5 dedi gecikmenin ikinci günü 197 ile öğrendim Buda mı geç döllenme oluyor idrar testi silikti