Canm-oglum21 Kızlar dün hastaneye gittim de oksapar iğne yazıldı kullanan var mı nasıl kullanılır yan etkileri ağrısı var mıydı paylaşabilir misiniz kullanma mecburiyeti varmıdır acaba fiyatı yüksek rapor cikartacam bu ayki oksapar iğneyi doktor verdi de
myangelson Canm-oglum21 doktor yazdıysa kullanmanız gerekiyordur keyiften verilmez. Ben koldan vuruyorum karnım iyice gerildiği için tutup vuramiyorum birisi kolumu kıstırıyor ben de iğneyi direk batırıp normal bir şekilde ilacı veriyorum sadece yakıyor biraz başka bir sıkıntı yaşamıyorum
mrp2023 Canm-oglum21 ben vuruyorum ve doktor yazdıysa bence mutlaka kullanın biraz yakıyor ama ilaç herkeste yakarmı bilmiyorum
Yazmelegi_ Canm-oglum21 ben göbekten yapmadım hiç kol da yaktığı için bacaktan yaptım hep burdaki gibi doktorunuz verdiyse mutlaka kullanın elimde hafif kıstırıp vuruyodm
Ezgi1707 Canm-oglum21 rapor çıkarsada fiyat değişmiyor diye biliyorum çünkü bende kullanıyorum iğneyi direk sokmayın etinizi sıkın ve iğnenin girdiğini görmeniz lazim iğneyi yaptıkça o bolge sisicek ve yanicak sonra güzelce ovun orayi morarmasin maalesef zor bir süreç ama herşey bebeklerimiz için 🥰
Canm-oglum21 myangelson bu arada ilk defa oksapar iğneyi yapacağım bana ilk gidip sağlık ocağında yapın nasıl yapıldığını görürsünüz dediler bugün ilaçları akşam alabildim yarın da hafta sonu göbekten vuracağım bir şimdi yaparsam bir sıkıntı olur mu ?
myangelson Canm-oglum21 internette videoları varmış oradan yardım alabilirsiniz isterseniz yengem o şekilde bakıp vurmuş bana hastanede vurulurken görmüştüm o yüzden bir de eczanede adam anlattı ya koldan ya karından vurun diye ama karından vuramiyorum bazıları bacaktan vuruyormus ben hiç vurmadım. Göbekten vuracaksaniz göbek deliğinden dört parmak koyup o bölgeyi kolonya ile temizleyip iki parmağınızla sıkarak iğneyi batırıp vuracaksiniz bana dik vur dediler eczanede o şekilde vuruyorum videoları izleyin yardımcı olur
Haceryklmaz Ben hamile olduğumu ögrendiğiö günden bu yana vurundum 38 haftalığım hala kullanıyorum günlük 2 doz alıyorum hem de doktor yazdıysa kesinlikle kullanman lazım benim düşüklerim olduğu için yazmıştı bana
Canm-oglum21 Haceryklmaz video izledim doğum yaklasinca kullanmayın diyolar aşırı kanama riskine karşı
Haceryklmaz Canm-oglum21 benim Ptesi planlı doğumum var pazar gününe kadar alıcam bizim doktor kesmesi kan pıhtılaşmasına karşı