Mine [bilinmeyen] normal Doğum diye diretmem zaten çok korkuyorum🙈 sezeryan tercihim ama tarihinin dolmasını beklerim onun içinde 😂
Senis betulclk aynen bende epidurali dusunuyordum ama sanirim vazgectim 😁 epiduralde de dogum sonrasinda 1-2 ay voyunca siddetli bel agrilari oluyormus ve bebeginle bile cok ilgilenemiyormussun 🤔
Mine [bilinmeyen] ben hemşireyim normal doğumu izledikten sonra daha stajyerken yapmam dedim şimdi hala korkum devam ediyor 🙈 spinal düşünüyorum daha doktorumla konuşmadık ama
Mine [bilinmeyen] aynen öyle daha doğrusu herkes çok rahattı ben izleyemiyordum da tam olarak içim şişerdi 😂
edaserra kızlar normal doğum yaptım ve kesik var şuan genelde kesik atıyorlar. şuan 2.ye hamileyim 6 haftalık ve çok korkuyorum şancı gerçekten çok zor ama Allah yardım ediyor Allah yardımcınız olsun inşallah
edaserra Mine aynenn ama kendine hangisinde daha çok güveniyorsan onu yap bence hangisini yapabilirim diyorsan
Mine [bilinmeyen] sezeryanda da risk var yine de kendimi şartlamak istemiyorum illa sezeryan diye ama gönlüm ondan yana 🤣
Mine edaserra bende öyle düşünüyorum ama şartlanmak istemiyorum bebeğimle benim için hayırlısı neyse o olsun diyorum 🤗
Mine [bilinmeyen] benim de evde yok doktorda hep bakıyorum illaki fark oluyor ayakkabıyla kıyafetler koş geldi kalın o kadar takılmıyorum sağlıklı olalım diyorum 🤗
Mine [bilinmeyen] ben de kilolu hamile kaldım ilk 4 ay alıp verdim doktor normal 4.aydan sonra almaya başlarsın dedi öyle de oldu 🙈🙈
Mine Haticeyildiz ilk bebek mi 38.haftaya mı karar verildi sağsalim kucağınıza almak nasip olur inşallah🤗