Asli_yazici1 Biz bugün 12 haftalık oldukk henüz cinsiyeti öğrenemedik sizler ne durumdasınız konuşalım 👼🏻👼🏻
2424aa Asli_yazici1 bugün 10 haftalık olduk 2 hafta sonra kontorlumuz var bakalım.doktor tahmin yapacak mı hamileliğiniz nasıl geçiyor sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰🥰
esderler_ Asli_yazici1 bende 11 haftalık oldum fetal dna sonucum çıkacak 2-3 güne o zaman cinsiyeti de öğreniriz sanırım 🤗
Asli_yazici1 2424aa teşekkür ederim biraz halsizlik var ama çok şükür genel olarak iyi geçiyor sizin nasıl geçiyor
Alyel94 Bizde 9+2 olduk haftaya cuma kontrolümüz var doktorum cinsiyet içinde konuşuruz o gün dedi bence erken ama bilemiyorum . Hangi cinsiyet erken öğrenildiğini 💙💓
Alyel94 Asli_yazici1 Bende erkek hissediyorum hemde Baya baya o kadar kuvvetli yani 😀 bitene kızım var 5 yaşında . 🙏🏻🌸
esderler_ Habibetrkz iştah hiç yok ilk hamileliğimde cenneti yaşamışım resmen halsiz yorgun keyifsizim valla 😂 fetal dna testi verdim sonuç gelse biraz rahatlayacağım senin nasıl
Zeynep_1212 Asli_yazici1 AA senle günlerimiz aynı kız bende bugün 12 haftalık oldum bugünlerde biraz bulantım rahatlamaya başladı en azından prilam la durabiliyorum lekelenme hala devam Çarşamba normalde gittiğim.doktordan başkasına randevu aldım gideceğim bakalım cinsiyet daha erken demişti geçen gittigimde
Merveogulganmis Zeynep_1212 bende 11 haftalık oldum mıde bulantım aynen devam ara ara kusturuyo prılamı gece 2 tane mı ıcıyosun canım
Sernaa Asli_yazici1 bizde bugün 12 haftalık olduk ☺️😍 fetal dna ile öğrendim cinsiyeti. Kız olacak nasipse 🌸
Busramnida Sernaa fetal DNA testi nasıl veriliyor kan alınarak mı? Birde bu testi yaptırınca 2 li test veya detaylı usg falan yapılmıyor mu sadece gebelik boyunca fetal dna testi mi geçerli oluyor beni aydınlatır mısınız teşekkür ederim ☺️
Zeynep_1212 Merveogulganmis yok canım sabah akşam içiyorum önceden hiç fayda etmiyordu ama bugünlerde sadece sabahlari 4. 5 defa aç karna kusma oluyo sonrası sade bulantı kendimi aç birakmamaya da çalışıyorum çünkü aciktikca kusarim biliyorum kendimi😅😅