dem34 Yaseminkayaa doktor haftanın 3 günü et 2 günü somon günaşır avakado ve çiğ kaju ye dedi Her gün et nasıl yicem bilmiyorum malum fiyatları somon da öyle elimden geleni yapacağım inşallah alır kilo
Yaseminkayaa dem34 ya bende yarın gideceğim 21 hafta 2 günlük bizim li de biraz küçük haftasına uymuyor bakalım ne diyecek perinatoloji randevusu benimki yemem içmem de iyi değil yarın olsun hayr olsun bakalım gelişimi nasıl
Arzuyn dem34 canım normal olması gereken bence bizim de iki hafta önden gidiyormuş kilo olması da iyi birsey değil
Arzuyn dem34 o zaman muz ye bol bol birde cennet meyvesi ben onları çok tüketiyorum büyük ihtimalle o kilo aldırıyor bize de
dem34 Bbuusra doktor bir hafta geriden dedi sadece o kadar Bir de kilo alması için yemem gerekenleri söyledi
Bbuusra dem34 Kötü bir yorum yapmak istemiyorum ama bu kilo daha erken haftalarda oluyor. Bana anlamsız geldi ama bir taraftan da minyon diyormuş. Bende öyle iri biri değilim ama 37+6’da 2890 doğdu.
dem34 Bbuusra ben kızımı 3200 kilo 51 cm doğurdum oğlum için böyle dedi o yüzden moralim çok bozuldu acaba kilo alırmı doğuma kadar
dem34 Yaseminkayaa bende yarın peritinoljye gidicem inşallah ikimizde güzel haberler alırız ben aslında yememe dikkat ettim tam tersi bebeğe kilo yapacağına bana oldu kilo
Bbuusra dem34 Maşallah yani normalde kız bebekler daha zayıf olur. Gayet iyi doğmuş. Sen ye ye alır illa ki yine daha vakit var.
Balkan77 Bbuusra yok kuzum görmedi ama sürekli uyarıyor göbek çevresi 2 hafta önden gidiyor dedi bilmem ne dedi dinliyor muyum hayır ☺️ onu yeme bunu yeme aç mı kalayım ☺️
Bbuusra Balkan77 Yakın örneği olduğu için bazı doktorlar abartıyor. Kuzenim son aylarını aç geçirmiş bebeği düşük kilolu oldu çok sorunlar yaşadı. Allah hayırlısını versin.