Bbuusra Balkan77 Bana da kızımda 35. Hafta da 3300 dediler. 37+6’da 2890 doğdu. Fark olabilir siz yinede güzel yemenize devam edin. Kuzenime bebek çok kilolu yeme dediler. Kız aç kaldı ve bebeği 2500 falan doğdu.
Balkan77 Bbuusra inşallah öyle bir şey olmaz ama genetiğe de bağlıyorum annem beni 5 kilo doğurmuş eşimde 6 kilo doğmuş tabi o bu kadar kilolu olsun istemem ama bir o kadar da zayıf kalmasın tedirgin oldum yani
busraanneoluyor djjdjdksalla neden soluna yatsın kilo ve boya katkısı ne oluyo merak ettiğinden soruyorum yanlış anlaşılmasın 🙂
djjdjdksalla busraanneoluyor kan akışı bebege soldan gittigi için sola yatmak daha çok beslenmesini sağlarmış doktorum demişti
Bbuusra Balkan77 Maşallah ya. Ben 2500 eşimde 3080 doğmuş doktor ortalama olur demişti. Doktor sıkıntı görmedi ise sorun yok.
ykaya18 Doktorunuz normal dediyse dert etmeyin, bizimkine de babası gibi boylu olacak dedi mesela boyu hızlı uzuyor, kilo normal gidiyor. Doktorunuz ne diyorsa onu esas alın, burda kafanız karışmasın herkesin süreci farklıdır.
Pamuk Annne1 20 gün kaldı.Ilk başta 1600e kadar düştü.Sonra hizla kilo aldı.Hic endişe etmeyin şimdi 10bucuk aylık tosuncuk oldu😅
Cnsuercnnn dem34 32 haftalıkken giittim 42 cm 1859 gramdı zayıf olduğunu söyledi protein ağırlıklı tuzsuz kaşar vs tüketmemi istemişti haftaya kontrolüm var 35 haftalık olucak umarım güzel kilo almıştır dediğim gibi protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenin
dem34 Cnsuercnnn inşallah almıştır kilo banada doktor haftanın üç günü et iki günü somon ye dedi kilo alması için
Zeynep4141 Alya3 yani ben çok düzenli kahvaltı saatleri olan yemek yiyen biri değilim. Sadece meyveyi ve sodayı hergün tükettim. Kahvaltıda ds öyle kendime özel bir tabak yapma huyum da yoktur kızım olduğu için çok özenemiyorum malesef. Nasıl aldı etti bilmiyorum belki ultrasondan sebeptir doğru ölçülmemiştir o konuda da çok emin değilim🙃 cuma günü belli olur bakalım ne kadar olacak
Balkan77 Bbuusra yok kuzum görmedi ama sürekli uyarıyor göbek çevresi 2 hafta önden gidiyor dedi bilmem ne dedi dinliyor muyum hayır ☺️ onu yeme bunu yeme aç mı kalayım ☺️
DidemB dem34 minik bebekler daha çabuk büyüyor tecrübeyle sabit. İlk kızım 39+5 2830 48 cm doğmuştu şimdi 8 yaşında ama 11 yaş gelişiminde boy ve kilo olarak🫣 üçüncü kızım 2730 47 cm doğmuştu üstelik doğduğunda da çok fazla kilo kaybı olmuştu şu an 14 aylık boyu 84 cm kilosu 14 🫣 kıyafetleri genel olarak 3 yaş alıyoruz anca sığıyor içine 🤭 sağlıkla kucağınıza alında sonrasındaki gelişim hızına siz bile şaşıracaksınız canınızı sıkmayın
dem34 Bbuusra aslında bu zamana kadar iyiydi nedense şimdi böyle bişe oldu ben minyon’um ama kızım 3200 51 cm doğmuştu oğlum da o civarda olur sanıyodum ama bu oğlan minyon olcak dedi ben kilosuna takıldım sadece
dem34 Nart plesanta veya kordon bağıyla ilgili hiç bişey demedi sadece kilosunu boyunu dedi kilo alması için et somon avokado ye dedi
dem34 Yaseminkayaa maşallah yok bizde öyle aman aman iri değil babam 175 eşim 170 erkek kardeşm 172 annem 155 boya çok takılmıyorum da kiloya daha fazla takıldım ben tahin pekmez muz kaşar peyniri yememe rağmen böyle olmuş üzüldüm açıkçası o kadar dikkat ettim kızım 3200 51 cm doğmuştu bu oğlan öyle olmucak herhalde