Miniklerinannesiyim Mejsa doktorla görüşmedim ama yaram iyleşti cok şükür sadece iç yaram bazen agryo agır haraketler yapmıyorum zaten Leslie genelde yürüyerek yapılıyor 🙃
gezentianne Mejsa Aksine ilk zamanlar bol bıl yürüyüş öneriliyor. Leslie videoları da yürüyüş üzerine hiç bişeycik olmaz daha cabuk toparlamasını sağlar🌺
Mejsa Miniklerinannesiyim çok dikkat edin kendinize kilolar verilir bir şekilde faydasını görürsünüz inşallah 🌸😊
Miniklerinannesiyim Mejsa inşallah cevre baskısınıdan o kadar bıktım ki artık kilo vermek benim için sağlıktan daha önemli oldı sanki
Melikeakkc Miniklerinannesiyim doğumdan sonra normal spor olur mu emin değilim netten araştırıp doğumdan sonra spora nasıl başlanılması ne tür hareketler yapılmalı hızlı mı yavaş mı onlara bakın önce yada spor hocasından bilgi alın
Miniklerinannesiyim Melikeakkc Leslie yapıyorum cnm normal spor degil yürüyüş gibi zaten tekim bütün temizlik yemek bana bakıyor egilşp kalkma leslieden daha zor oluyor bana 🙃
Mejsa Miniklerinannesiyim sağlık giderse geri gelmiyor Allah korusun yürüyüşün zararı olmaz faydası olur ama ileri hareketler vs hoplamalı zıplamalı şeyler yapmayın şimdilik belki yanlış biliyorumdur ama 4 ay mı 2 ay mı spora izin verilmiyor diye biliyorum havalar iyi olursa ama bol bol yürüyüş yapmaya çalışın iyi gelir
Miniklerinannesiyim Mejsa ay yok hoplamalı gerilmeli yapamam iç dikişlerimde daha agrı var cünkü leslieyle devam iyleşene kadar bakallım inşallah güzel sonuçlar alırım🥰🥰 teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Asilzedemom Miniklerinannesiyim diyet önermem ben çocuk kilo alamiyor malesef ama spor iyidir keşke 30 gün falan gecseydi
Miniklerinannesiyim Asilzedemom yok canım diyete girecek pskolojim yok şuanda cünkü emzirdikce acıkıyorum 🤭🤭
Asilzedemom Miniklerinannesiyim 😂😂 ben 1 yaşına geldi diyet yapayim dedim az ama sık sık yedim halde benim oğlum 12 kilodan bir anda 10 kilo oldu zapzayif bende 15 kilo verdim ama çocuğun kaburgaları gözüküyor du bende bıraktım diyeti bende aldım oglanda 😂😂
Vlog1345 Canım yani 9 günde spor yapabilecek kadar iyileştin mi sahiden. Sezaryenden sonra 1 ay kendime gelemem diye çok korkuyorum da