Pazar günü yüksek tansıyonla hastaneye gıttım ve yatısım yapıldı zaten tansıyon kontrolu yapıyordum evde doktorum yuksekınce hemen gelmemı soylemıstı. Pazar gunude cıkartmadılar hastaneden hep gelıp kontrol ettıler baktılar sonrasında pazartesi sabah doktorum hastaneye geldıgı an muayene ettı ve artık bebegın gelme vaktının geldıgını soyledı acıklıgım 1 cm sadece yoktu yanı sunı sancı denıyelım dedi ve benı odama aldılar sunı sancı verdıler kendı sancılarım oldugu ıcın sunı sancını acısı fazla gelmedı bana cunku sadece 3 saat aldım doktorum kontorle geldı ve acılmanın sadece 1 cm oldugunu rahmımın kucuk olduğunu (zaten cıft rahımlıydım )ve bebegın kalp atışlarının yavasladıgını soyledı tansıyonum yukseldıgı ıcınde hemen onay alıp benı sezeryana aldılar🥹korkuyordum hemde heyecanlıydım. Ameliyathaneye aldılar ve belden uyusturmayla sezeryana alındım. Hiçbir acı vs hıssetmedım ama bana dokunduklarını bıseyler yaptıklarını hıssedıyordum. Tam bebegımı cıkarttmaya ugrastıkları an mıdem bulandı bayılıcak gıbı oldum doktoruma söyledim ve normal oldugunu bebek cıktıgı an rahatlıyacagımı soyledı ve oylede oldu oğlum cıktı ve rahatladım aglama sesını duydugum an herseyı unutmus gıbıydım hemen getirdiler omzuma koydular gogsumu emdırdıler ve sonrs goturduler ustunu gıydırmek ıcın. Hersey cok ıyı ılerlıyordu 12’15 geçe oğlum dogdu ve benıde 1 de ameliyathanrden cıkarıp odaya aldılar sonradan aksam 8 e kadar ne yemek yedım ne kalktım ayagı sekızde yemek geldı corba ve sıvı hoşaf vardı yedım vr yarım saat sonra hemsıre geldı yurutmek ıcın en zor an oydu sanırım ayagı kalkmakta zorlandım canım yandı ama sonunda kalktım tabı ayakta dururken yukarı bakmam lazımdı basım cok döndu mıdem bulandı zor yurudum ama o andan sonra hersey kolaylastı sonrasında kalktım ayaklandım tamamen ertesı gunu ıstedıgım herseyı yıyebıldım. Agrılarım oluyordu tabı ama hersey yolunda ılerlıyordu en sonunda rutın kontrollerımız oldu vr hastaneden cıkısımız oldu bugun oglum 4 gunluk oldu yanımda pamuk gıbı bır bebe var mıs gıbı kokuyor 🥹🥹sanırım herseye değer bıseymışşş🥰Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın dogum yapacaklarada kolaylık versın🥰kısaca anlatmak ıstedım sormak ıstedıgınız sorular olursa cevaplarım hersekılde🥰
Hastanem bahçelievler Medipol hastanesı doktorum Asiye hanım hersey cok ıyı ilerledi memnun kaldım