@Sare088
@kumsal__
@Sare088
@kumsal__
Bizim bir yıl bebeğimiz olmamıştı gittik benim her şeyim normaldi eşimde sperm yok denecek kadar azdı 3 5 tane çıkıyordu testlerde. İlk başta destek tedavi ilaçları verdi ama eşimin sonucu hemen belli olunca ben çok kullanmadım eşim kullandı onları hep teste gittik donduruldu biriktirildi. Benden 11 yumurta toplanmıştı 7 tanesi döllenmiş 3. Gün 4 tane 5. Gün 2 tane toplam 6 embriyom donduruldu. İlk adetimde gittim lucrin depot yazmış onu vurdum 2. Adetimde gittim tahlil verdim adetimin 4. Günü ilaçlara başladım estrofem günde 4 tane. Climara forte bant, oksapar iğne , prednol ve coraspin hap günde 1 er tane. Bir de clinoelic asit serum ondan da 2 tane aldım birini adetin 5. Günü taktırdım birini de transferden 3 gün önce taktırdım. 10 gün sonra kontrole gittim rahmime baktı çok güzel dedi. Progestan fitil günde 3 tane Progestan iğne kalçadan her gün. Bir de zarzio iğne transferden 3 gün önce vurdum bir de transfere giderken toplam iki tane yani. Bütün her şeye hala devam ediyorum en başından beri hiç birini bırakmadım. Abur cuburu azalttım ama kilo veremedim. Ama dengeli beslendim özellikle yaptığım bişey olmadı sebze meyve et hepsinden dengeli yedim transfer öncesi de avokado yedim düzenli transferden sonrada yedim. Transferim çok zor geçti canım çok acıdı neyse o önemli değil. Transfer günümle birlikte iki gün yattım sonra ayaklandım evin içinde gezdim sonra yemeğini yaptım transferin 5. Günü çok yormadan temizlik bile yaptım olacağı varsa olur dedim. Öncesinde hiç test yapmadım 10. gün direk kan verdim.Transfer öncesinde sigara kullanıyordum günde 6 7 adet kadar bırakamamıştım ama transferden sonra ağzıma sürmedim hiç canım çekmedi şükür. 10 gün kafam çok rahattı evim boş kalmadı olumsuz düşünmedim stres yapmadım fazla tatilde gibi takıldım. Bu arada çift embriyo transferi oldum 5. Gün 2 tane.