Pamuk Benden size gelsin… Çok uzun seneler anne olamamış,toplum zorbalığına maruz kalmış biri olarak sizlere kucaktan sarılıyorum. Ben artık anneyim,dilerim ki yeni yıl sizlere sağlıklı evlatlar getirsin💓
eliff__ Pamuk amin inşallah Allah razı olsun canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Ben de eşime güzel bir sürpriz yaparım 🤲🤲🤲❤️
metemom_ Pamuk benimde hemen bebeğim olmamıştı o kadar ağır laflar duydum ki Allah kimseyi evlatla sınamasın çok zor bir durum inşallah bekleyen isteyen herkese en güzeli nasıp olur
Larraa Pamuk Yıllarca olmamış ve tüp bebek tedavisiyle bu mükemmel duyguyu yaşayabilmiş biri olarak 2024’de karnımda, 2025’te kucağımda bebeğimle, dualarım hep anne olmak isteyen kızlardeşlerimle olacak 🩷🌸🙏🏻
Beknn24 Zhrcyl bebeginizin hareketlerini kacinci hafta da hissetiniz 20 haftalik hamileyim ve hala hissetmedim
Parilti007 Görünce duygulandım benim de uzun bir süre olmadı. Yaşadıklarım aklıma geldi. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben de 2025te ikizlerimi sağlıkla kucağıma alayım inşallah 🤲🏻🌸
Pamuk eliff__ Ben de eşime güzel bir sürpriz yaparım 🤲🤲🤲❤️ Şu sözünüze o kadar çok duygulandim ki.. Çünkü ben bunun için 13 sene beklemiştim.Rabbim yüzünüzü güldürsün.
sevgibeybi Pamuk ne güzel bir paylaşım 🫠🫠 Allah isteyene tez zamanda sağlıklı hamilelikler versin🥰 Bat 30 benim inşallah 2025e sürprizli girerim ❤️
Zhdnl Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah bende tüp bebek yaptırdım ve bugün hamile olduğumu öğrendim sizlere umut olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻
Sare088 Zhdnl amin inşallah. Canım senin süreç nasıl geçti neler yaptın transfer sonrası bende ilk transfer tutmadı ikinci transfere başladık
kumsal__ Zhdnl RABBİM kucagina almayida nasip etsin canım tüp bebek öncesi nasıl beslendin takviye vb bilgi verirmisin acaba benimde ilk tüp bebek olumsuz oldu yumurta kalitesizliği dendi ara verildi pazartesi yada salı tekrar gidicemde doktor artık neye karar verirse
Sare088 Pamuk Allah’ım sen bize ve isteyen herkese 2025 te anne adayı olarak girmeyi nasip eyle… Bende şuan tüp bebek tedavisi görüyorum salı günü transfer olacam dua eder misiniz