Ahra Mrv30 benimki de sizinle aynı doktorun çatı muayenesinden ve ona göre belirleyeceğinden bahsetmedi bana hiç
Prmdkanneee Roniderya benim de 35+3 bebek hala ters 37+1 de kontrolüm var ama doktor bekleyebiliriz donebilir dedi, beklemeyi siz mi istemiyorsunuz peki
Nev95 farukbetul evet mecburi olarak sezaryen erkenden alınacak gebelik şekeri çıktı bende ve insülin kullanıyorum maalesef
SMB Nev95 yaa bebek nasıl etkilenmiş peki Sıkıntı yok inşallah Bende de var gebelik şekeri ama insülin kullanmıyorum diyet yapıyorum iki aydan fazladır
Nev95 SMB ilk öğrendiğimizde iki hafta önden gidiyordu ama insüline başlayalı ve dikkatli beslenerek gününü yakaladı çok şükür etkilenmedi 🤲🏼
farukbetul Hmm anlıyorum. Rabbim en güzelinden en kolayından nasip etsin bebişte sizde sağlıkla kavuşun inşallah 🌼
Pinar06- HiravEmir biz seninle aynı gidiyoruz ☺️aynı zamanlarda doğum yapacağız galiba bebişin boy kg nasıl suanda 31+4 de gitmiştim 1700 gr demişti yarın tekrar gideceğim bakalım ne diyecek doktor ☺️
HiravEmir Pinar06- valla benim ki normal dedi gidince soracm tekrar bu sefer bişey söylemedi. Valla çok yoruldum ya karnım bazen taş gibi oluyor nefesim kesiliyor sizde de öyle oluyor mu? Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰🥰👍
Pinar06- HiravEmir başı çok aşegıda eğilip kalkamıyorum kabızlık şikayetim arttı zaman geçsin ve doğurayım istiyorum
SMB Nev95 inşallah sağlıkla gelir yavrucaklar . Bugün bir arkadaşim 37. Haftasındaydı doktor demiş suyu bitmiş hemen sezaryana göndermişler. Onun da yulksek şekeri vardı insülin kullanıyordu , çok korktum .
Nev95 SMB Amin inşallah 🤲🏼 ben geçen hafta gittiğimde de doktor suyu yavaştan azalıyor demişti yarın tekrar randevum var bolca su içiyorum umarım daha fazla azalmamıştır inşallah
SMB Nev95 ben de elimde su şişeleri ile dolaşıyorum heryere Umarım hepimiz için herşey yolunda gider 🤲🏼🌸
Byrmm Haftadayım. Bugün muayene oldum arada yalancı sancılarım olduğunu söyledim doktora alttan bakıyım dedi ama istemedim yapmadı oda sağolsun. Haftaya salı gel sabah alttan bakıyım doğumun tetikler hemde dedi. İkinci bebişim inşallah. Biraz kilosu için az dedi moralim bozuldu ama sonra çok kilolu olursa doğurmam daha zor olur diye kendimi motive ettim valla. Bide bu akşamdan başladım youtwbde yabancı videodaki egzersizleri yapmaya haftaya kadar hergün sık yaparsam belki kendi gelirr bebiş.
Meltem123_ 1159098263 36+3 olduk sezeryan olacağı için 38 de alacaklar cuma günü gidip gün alacağım doktorum dan 😊🥰 sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲🏼🤲🏼🧿
Sonay-123 Ocak 12 gibi alırız dedi doktor arada bacak aralarım ağrı oluyor gece uyanıyorum bazen iyi geçiyor genel olarak sezeyan olacağım için biraz sonda korkusu var bende sadce onu aşabilirsek minik oğlan annesini çok yormuyor 🙈🙈