merved Mucizem00 Bende suya damlatıp içiyorum canım ve ne tadı ne kokusu hiçbişekilde gelmiyo. Doktorum doğuma kadar kullanıcakskn demişti bana sanırım 12. Haftadan itibaren kullanıyorum
Polo Mucizem00 çay bardağa ayran koy ama bir yudumluk olsun İçine damlanı damlat ben 25 damla damlatıyordum. Sonra hepsini direkt yut iç. Ağzında ayran tadı kalıo
tugce4161 Mucizem00 keseyi gordugumuz ilk günden beri kullanıyorum 33+2 olduk dördüncü şişeye başladım bana çok fazla kötü gelmedi 😍
tugce4161 tugce4161 decavit de kullanıyorum hala bunları sağlık ocağı ücretsiz veriyor her ay gidip alıyorum doğuma kadar devam demsiti doktorum ve her ay tahlilerini de istiyor doktorum
Mucizem00 tugce4161 kişiden kişiye değişiyor demek ki canım tez zamanda kucağına alırsın bebişini insallah 🥰
Smyyglgn54 Mucizem00 ben kullanıyorum. Ekmeğin üzerine 3 damla dökerek. Ne koku var nede midem bulanıyor
ebrarmom08 Mucizem00 bende senin gibi ilk baslarda tadini nasil almam diye ugrastm corbnn icine damlatiyoum limon falanda skyorum hic belli olmuyo o sekilde 1 siseyi btrdim ekmege doktum tadndan yiyemedm maalesef en mantiklisi bisylerin icine karstrmak.
BuseCanli Ben süt veya yoğurda karıştırıp içiyorum, hiç tadı gelmiyor. Sütle içecekseniz, bardağı bitirene kadar içine bakmayın, görünce psikolojik olarak mide bulantısı oluyor.
gizemmm Mucizem00 hap olarak alın bende d vitamini eksikliği vardı hap olarak aldım hiç sıkıntı yaşamadım bu Damla’dan bulantı yaşayan çok duydum en iyisi değiştirmek
mcansum Mucizem00 ben soguk yarım cay bardagı sutle içtim en iyi o sekilde ekmekle yagla suyla ıcemedm maledef sut iyi bide meyve suyu olablr portakal falan onlar vıtamınlerin emilmesine yardmcı oluyor
gizemmm Bi de kalsiyum magnezyum d vitamini ve çinko olan hap kullanmıştım ben ilk hamileliğimde şimdi ikinci de de aynı şekilde devam edeceğim Ayrı ayrı çok zor oluyor