Tugceelanaz İki gebeliğimde 16 haftada paylaşmıştım Şuan 3 hamileyim paylaşmayı düşmüyorum 20 haftalık olduk. Doğdu zaman paylaşım yapmayı planlıyorum 😁 Ailelerde 13 haftada öğrendi
KubraYksl1 Ecemakkuzu eğer gösterirse evet ama genellikle erkekler erken gösteriyor. Bazen belli de olmuyor. Benim yakın arkadaşımın kızı olacak o erken gösterdi ama benim oğlum sakladı bayağı geç gösterdi bize. Bebeğim pozisyonuna bağlı biraz da. Cinsiyet için gidersen mutlaka karnın tok olsun.
Ecemakkuzu KubraYksl1 evet ayy oğlumu da 12.haftada öğrenmiştim şuan da da 5.haftalık hamileyim bakalım yolumuz uzun🫶🫠
Ayazmom___ Ceren1996 ben 9 ay boyunca paylaşmadım doğum olunca hastane odasını paylaştım bilmiyorum bana çok özel geldi kimseye söylemek bile istememiştim 😊
Nur7o Ceren1996 kendi ailemiz öncesinde biliyordu zaten ama sosyal medyada cinsiyette paylaştık minik bir parti yaptık arkadaşlarla ozaman Instagram da da paylaştık ☺️
kindacute Ceren1996 uzun süre paylaşmadım, 7. Ayda falandım herhalde bi nişanda kendimi boydan paylaşınca anlamışlardı artık uzak çevre de, onun haricinde zaten yakın akrabalar paylaşmadan kulaktan kulağa öğreniyorlar, bunun için paylaşma gereği duymadım
Rabia-T 35 haftalık oldum paylaşmadım. Sadece ailem ve yakın arkadaşlarım biliyor. Doğana kadarda paylaşmayı düşünmüyorum böyle kafam çok rahat. Bi de biz evleneli 7 seneyi geçti çocuk düşünmemiştik şimdi milletin tantanasını çekemicem 😄
Yogurtlupilav Ceren1996 yok canım ne sosyal medyası, hiç gerek yok. Oğlumla bile 18. Haftada paylaşırım. Özellikle bunu biri görsün diye sosyal medyada paylaşım yapmam..
Eylul41 Ceren1996 Cidden nazar haktır insani mezara sokar o yuzden hic atmayi düşünmüyorum. Kizimdayken attim gerek kizimi cok paylaştım gerek her aldigimi neler neler çektim kem gözede gerek yok anne babanin dahi nazarı değer. Şimdi 26. Haftaya geldim anca sag salim dogsunda belki 40 cikinca ayaklarini atarim 😀😀
Nys1600 Ceren1996 ay hakikaten ben de 15.haftam daha paylaşmadım riskli gebelik değildi ilk 3 ay bile yine de paylaşmadım millet daha kimyasal mı boş mu anlamadan çıkar çıkmaz çubuk testini falan paylaşıyorlar
Fraublt-31111 Ceren1996 İlk gebeliğimde 3 atı geçti paylaştım 1 hafta sonra kontrole gittim bebeğimin sağlığı yerinde değildi ve 20. Haftada kaybettim şuan ne kadar hamileyğm paylaşmayı düşünmüyorum doğduktan sonra inşallah kızlar gerçekten göz var ben buna inanmıyorum bu sefer bebeğimi içinde saklayacağım kimse bilmiyor aileler hariç