Ceren1996 gezentianne sizde kardeşlerim gibisiniz paylaş gitsin diyolar hep 🤣🤣 korkuyorum nazar değer diye
Bett2206 gezentianne bende aynı düşünüyorum bi ben hamile değilim ya gizlemek sinsilik gibi geliyo ama bende hala paylaşmadım açıkçası aileler her şeye daha erken dediği için paylaşmak istemedim yılbaşında paylaşıcam inşallah 🙈
gezentianne Bett2206 Aynen yaa ben de gizleyenleri anlamıyorum dünyada bir sen hamile değilsin🤣🤣 Kibir geliyor bana bu düşünce.. Nazara inanabilir her gün boy boy fotoğraf atanları da anlamıyorum ama gizlemek saçma yani.
Moomtoobee O zaman hadi hep beraber yılbaşında paylaşıyoruz kızlar 😅😅😅 Allah nazarlardan saklasın korusun inşallah 🧿🧿🧿
FtmaGlr Ceren1996 Benim 17 haftalık hala paylaşmadım doğum günüm de paylaşmayı düşünüyorum 🤭 16 şubat ve güzel çekim yapıp post atmak istiyorum karnım baya şiş olacak o zamana 😬
busray96 ben herkesin bilmesine gerek yok sadece sevdiklerim bilsin diye paylaşmadım hiç, 9 aylık olunca hikaye paylaşırım diyordum, eşim nazar değer diye izin vermedi, doğunca artık😅 zaten kaldı 2,3 haftamız surpriz yaparız artık😄
Sevgikaya1525 Ceren1996 oğlumda paylaşıyordum hep ama en büyük hataydı 10 haftalık olcZ ama bunda paylaşmayı düşünmüyorum cnm yani 20 haftadan önce 🥰
2Princess1Mom Ceren1996 Kızımı öğrenir öğrenmez duyurmuştum ilk gebelik heyecanı. Sonraki gebeliğimi de 10 haftalık falandı duyurduğumda ama 17 haftalıkken kaybettim onu. Üstünden 2 ay geçtikten sonra yeniden hamile kaldım. 9+6 hamileyim yine. 20. Haftaya kadar pek duyurmayı düşünmüyorum. Çevremde de öyle çok kişiye duyurmadım.
Vildan8891 Ceren1996 16 olduk henüz paylaşım yapmadım detaylı dan sonra düşündüm birde yakın arkadaş listesi yaptım sadece öyle paylaşırım
Eceunverkanra AyGC Hayır 2 kisilik bir aile degiliz ki iki kisilik son senemiz olsun bir oglumuz var😀
Ecemakkuzu Ben oğlumda çok paylaşım yaptım nazara inanıyorum şuan 2.gebeliyim 5.haftadayız sadece karnım burnumda tek fotoğraf paylaşmayı düşünüyorum daha çok var yaniii🤗🦋
gunesveguney İlk hamileliğimde hemen ve her şeyi paylaşmıştım ünlülerde paylaşıyor onlara da nazar değer vs diyordum.Nazarla alakası yok bu durumun ama kızım kalp hastası doğdu ve kaybettik maalesef. Şimdi tekrar hamileyim hiç paylaşmayı düşünmüyorum doğuma kadar böyle daha rahat hissediyorum ♥️