Alpmom__ babyiscoming_ bende olmadı ya . 34’ten sonra kalça ağrısı başladı 😅😅 oturamıyorum hahahahahh
Fatma011 babyiscoming_ bende bu şikayetle doktoruma gittim bebeğimin ters olduğunu ve bu şikayetlerin devam edeceğini söyledi bol bol uzanıp ayaklarımı uzatmamı önerdi
Badeninannesii babyiscoming_ 31 haftalıgım 30 haftadan beri aynı dedigniz gibi baya rahatsız ediyo ayaga kalkınca çatı agrısı benide inşllh normaldir
Sedef61sedef Bende de batma oluyor ve bir iki gündür hareketleri çok az normal mi acaba ya uyandım şimdi işe gidiyorum onu düşünüyorum korktum sanırım biraz
babyiscoming_ Alpmom__ kuyruk sokumu ağrısı bende 1 aydır falan yoğun şekilde var. Çalışıyorum diye sürekli oturmak zorundayım belden aşağısı felç maalesef. 😄
babyiscoming_ Fatma011 ben en son 28 de gittim kontrole bebek baş aşağı pozisyon almıştı ters değil aslında ama neden oluyor anlamadım masa başı çalışıyorum sürekli oturmaya yoruyorum bende bu olayı ama herkeste oluyor mu merak ettim
Hfszynp Fatma011 ters derken ayakları aşağıda diye mi, benmde oturup kalkarken batma oluyo agrı oluyor anlıkda merak ettim
babyiscoming_ Badeninannesii bende acaba herkeste oluyor mu bana mı özel merak ettiğim için açtım postu korktum yani erken doğum belirtisi midir nedir diye. Ben masa başı çalışıyorm sürekli oturuyorum maalesef uzanma şansım yok bundan sebep mi oluyor acaba diye düşünüyorum
Merve-metin babyiscoming_ 31 haftalığım çok oturduğumda ayağa kalkarken çatı ağrısını çekiyorum biraz hareket edince düzeliyor ama sürekli oturmakta iyi gelmiyor
babyiscoming_ Merve-metin ayy evet bende masa başı çalışıyorum maalesef sürekli oturuyorum ona yormuştum bende bu olayı. Haftaya perşembe izine ayrılıyorum rahatlayacam inşallah ya
Merve-metin babyiscoming_ evet canım tamamen oturmaktan oluyor bende hep ona yoruyorum çünkü evdeyken filan dinlenirken bu kadar ağrım olmuyor çünkü
Badeninannesii babyiscoming_ ben çalışmıyorum evde genelde dinleniyorum ama yinede agrı oldu demeekki normal ilk gebeligimde hiç böyle olmamıştı bende sizin gibi acaba erken dogum belirtisimi diye merak ettim zamanında saglıkla kavuşuruz inşallh miniklere
Badeninannesii babyiscoming_ ben çalışmıyorum evde genelde dinleniyorum ama yinede agrı oldu demeekki normal ilk gebeligimde hiç böyle olmamıştı bende sizin gibi acaba erken dogum belirtisimi diye merak ettim zamanında saglıkla kavuşuruz inşallh miniklere
Alpmom__ babyiscoming_ Oturmaktan da oluyor söylediğiniz gibi . Beni de eşim dışarı çıkarmıyor doğum öncesi hasta olcaksın yürüyüp napacaksın diye 😅 evin içinde ne yürürsem işte o kâr . Yürüyüş yapsak bunların hiçbiri olmayacak aslında 🥲🥲
babyiscoming_ Alpmom__ evet allahın izniyle haftaya perşembe izine çıkıyorum evde koşu bandım var hafif tempo yürüyüş yapmayı planlıyorum her gün çalışmak beni mahvetti 🥲
babyiscoming_ Badeninannesii inşallah zamanında sağlıkla gelsinler hafta ilerledikçe insan daha çok düşünüyor böyle şeyleri valla 🥲
Badeninannesii babyiscoming_ kesinlikle öyle endişe korku hep bizimle az kaldı allahın izniyle büyük buluşmalara🌸😊
babyiscoming_ helloandhello bir replik vardı ya kerimcanın aklıma o geliyor 😂😂 ama banaa varr dendiğğğğ 😂😂 bize böyle söylenmediiii😂😂