Busmer Kızlar ikinci çocuğumu nasipse yarın kucağıma alicam ama içimde hem heyecandan ondan da daha çok korku var lütfen bana dua edin dualarınızı bekliyorum 🙏🏻
sacmalamakizim Busmer Benimde yarın doğumum var, 2.bebeğimi kucağıma alıcam Allah izin verirse, aynı duyguları yaşıyoruz heyecan, korku. 🥹
Ahmerrr Busmer sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah benimde haftaya perşembe aynıduyguları yaşıyorum 2. Bebeğim 🫠🥰
Turnakus Allah yardımcın olsun korkma su gibi geçip gider Allahın izniyle sağlıkla kucağına al bebişim inşallah 🙏🏻
Busmer Turnakus Turnakus Amin inşallah çok teşekkür ederim insanda ister istemez korku oluyor hayırlısıyla hep birlikte sağlıkla alalim kucagimiza
Meltemanneolsun Öncelikle Darısı başıma. Sağ salim sağlıkla kucağına al bebisini 🥰 bir avazda inşallah
Defne2218 sacmalamakizim sağlıkla kavuşun inşallah benim çol var şimdiden stres yapıyorum genel mi spinal mi olacak
Busraoztas Busmer gene güzel benimde şimdi 3067 gram böyle giderse iyi bir kiloda dogck dedi devlet cihzlri iyiyse tabi