Gizen Ben açık miyom ameliyatı oldum canım rahimde miyom vardı ikinci gebeligimde öğrenmiştik medicanada Necati Özçimen hoca koymuştu teşhisi. Ve doktorlar Konya’da Ali acar bunun kararını verebilir, 10 doktora sorsak 5i ameliyat 5i takip der dedi. Hocaya gittik direkt ameliyat ve senin için en uygunu açık olacak dedi. Miyomum küçüktü ama yerinden dolayı 5 tanede olsa hepsi düşer dedi ki o bebeğimde düşmüştü. İlk gebeliğimde ikizdi onlarında kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım yine Necati beye. O zamanda miyom var mıydı ki hocam dediğimde odak noktamız bebek ve sendin onu görmedim varsada dedi hiç kimseye tavsiye etmem Necati beyi çok bilgisiz. Ali bey çok net. Eşim korkuyor bişey olacak diye geçen yılda o yaptı nereyi keseceğini bilir bir ücret sorayım en azından dedi. 🤣Benim hikayem bu canım 31 yaşındayım üçüncü gebeliğim hiç yaşayan yok ilk defa bu haftaları gördüm hâlâ inanamıyorum kendime.🥹 Edelim tabiki de canım Rabbim hepimizi sağlıklı sonuçlarla kurtarsın. 🥹🥰