sedefavci kubrabayrakliii Teşekkür ederim. 🙏🏼 Rahat geçiren insanlar da var bu süreci ama benim gibi geçiren de çok fazlaymış. İnşallah ben de sizler gibi atlatacağım bu süreci☺️
kubrabayrakliii sedefavci beni kardeşim mesela çok kolay atlattı şuan son ayında günler kaldı ne kusma bildi ne mide bulantısı
sedefavci Nessee34 Teşekkür ederim. Umarım ben de senin ve diğer kızların gösterdiği sabrı gösterebilirim🙏🏼
sedefavci kubrabayrakliii Çok özeniyorum öyle geçirenlere. Doktorum sürecin tadını çıkar diyor ama süreç tat tuz bırakmadı😅 Allahtandır diyerek sabredeceğiz bizler de artık☺️
sedefavci Ariadne bu sorunları yaşayan tüm kızlarım için sürekli dua ediyorum. Allah hepimize sabır ve güç versin🙏🏼
Serap09 sedefavci progestan ağızdan mi alıyorsun vajinal olarak verse ya doktorun ağızdan bulantı yapar doktorunla görüş sersem gibi yapiyo
sedefavci Serap09 Az önce bir kız arkadaşımızın yorumunda gördüm. Yarın doktoruma söyleyeceğim. Umarım fitil kullanabilirim ben de
Babyluv Serap09 kızlar bende o fitile başladım kese etrafı kanamış sizin de mi aynı durum benim sancım de çok oluyor bu de bunu duyunca her sancıda kanamam oluyor sanıyorum
sedefavci Baby_B Oyy çok zor😔 çok geçmiş olsun. Umarım ben de ilerleyen günlerde hastanelik olmam. Kokulardan ve bulantıdan yemek yiyemiyorum hiç. 😔
sedefavci richgirl10 Gelmiş geçmiş olsun 🙏🏼 Çok teşekkür ederim. Bana bu süreci atlatmış olanların “geçecek” demesi çok iyi hissettiriyor🥹
richgirl10 sedefavci damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış 🥲 seni en iyi ben anlarım. Progestanda kullandım bir sürü bulantı ilaçlarıda kullandım. Zaman hemeeencecik geçecek. Psikolojini sağlam tutmaya gayret et güzelim🙏
sedefavci Meltemanneolsun Yalnız değilsin🌸 Çok zorlandığın anlarda tuzlu çubuk kraker ve salça ekmek de içini ferahlatıyor. Umarım hepsi geçip gidecek🙏🏼
sedefavci keyfimin-kahyasi-misin İyi ki varsın🌸 Ben de bu günleri unutacağıma inanarak sabredeceğim artık🙏🏼
sedefavci Asdfg2113 Teşekkür ederimm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben ve benim durumumdakilere de sabır versin🙏🏼
Serap09 sedefavci fitil inan çok basit ilk başta vajinya yerleştirmek garip gelmişti ama fitil olarak kullanmak en doğrusu
Babyluv sedefavci benimde öyle oldu 7. Pafta da başladı şu an 11. Haftadayım her gün olmasa da ara ara bulantım oluyor bunlar olağan şeyler illa ki geçecek 🎈
Serap09 Babyluv Bn zamanında kullandım kese etrafinda kanamam var diye şuan erken dogum tehdidi için kullanmak zorundayım