Yaprakunallar gozde91 yok yapmadım canım yorumları okuyorum sitede genel olarak herkes bu ay 2-3 gün gecikmiş sonrasında adet olmuş o yüzden cesaret edemiyorum sanırım benimki de mevsimsel gecikme çünkü üç gün önce yaptığım test negatifti
anneeolmkkk gozde91 gozde91 kızzz nasıl negatif burda ya işte bebişşş😍 testin markası önemli ama neydi
Yaprakunallar Busra779 sabah yapıp aksam belirende bile hamileliğe sahit olduk burda hersey olabilir üzülmeyin bence 😻
Parinas Busra779 1 dk içinde çıktı diyebilirim. Damlatır damlatmaz çıkmadı. Bhcg 160 çıktı 4 5 saat sonra kan verince
Busra779 Yaprakunallar  kızlar baksanıza bir gebenin günlüğünün böyle bir açıklaması olmuş başka birine internette buldum @anneeolmkkk @gozde91 @Parinas @Yaprakunallar
gozde91 Busra779 5 dk içinde çıktı canım ilk negatif sandım hatta. Adet gecikmeden beta hcg az çıkıyor yine insanın kafası karışıyor en iyisi beklemek gibi geldi bana
GEBES3 gozde91 ya bende şuan test yaptım ama anlayamadım sonucu fotoğraf paylaşayım dedim ama bilemedim