gozde91 Busra779 hiç bilmiyorum ki canım ama suya tutup deniyorlarmış eğer silinirse kuruma çizgisiymiş
Busra779 gozde91 @Yaprakunallar @anneeolmkkk şöyle bundan bir tık daha belirgin ama fotoda böyle çıktı anca .bir de şöyle bir şey 4 aydır böyle testler yapıyorum ama hiç kuruma çizgisi görmedim kaç saat sonra da baksam tek çizgiydi.kendi mi kaldırıyorum bilmiyorum 😞😞
anneeolmkkk Busra779 sanki gölge gördüm bende. Canım erken gebelik testi yapsana kesin çıkar varsa onda bu kaset testler adet gecikmesinde belli oluyormuş
gozde91 Busra779 evet o zaman daha iyi olur gibi ama bende o kadar test yaptım hiç gölge görmemiştim kendimde bu zamana kadar
Busra779 gozde91 evet bende öyle işte kaç saat geçse de tekti hep 4 aydır ama bu bir gebenin günlüğünü ilk kez kullandım.bir de hep erken gebelik yaptım bundan önceki aylarda bebe time vs ama hep tekti
gozde91 Busra779 daha regle de zaman var aslında o yüzden de silik çıkmış olabilir en iyisi yarın sabah tekrarlamak ☺️
GEBES3 Busra779 cok cok silik gördüm ama yarın sabah tekrarla olmadı bi kan ver 🫠 İniallah pozitif sonuçlar görürsünüz
anneeolmkkk gozde91 gozde91 kızzz nasıl negatif burda ya işte bebişşş😍 testin markası önemli ama neydi