Aselll2021 Mmihtiban ben birde rus takvimi denedim onu da bi kaç farklı sayfadan yaptım oda hepsinde erkek dedi oda tesadüf ama o tuttu çin takvimi tutmadı. Bu arada kızımda da doktor 13 haftada yüzde 90 kız demişti özelde ve değişmedi cihaz ve haftası iyiyse yanılma pek olmuyo canım.
Mmihtiban Aselll2021 bir tek Rus erkekti bende o tutmadı :) ya bende değişeceğini düşünmüyorum 17. Haftada pek yanılma olmaz ama burda da bazı örnekler görüyorum değişen bilemedim ama bende sanmıyorum kıza hazırladım kendimi isim belirledim bile :)
Mrvsmt2502 Mmihtiban zaten 2 tane seçenek var tutma ihtimali yüksek yani.. benim ilk gebeliğimde tuttu ikincide tutmadı. Cinsiyeti tabiki erkek belirliyor bunlar hurafe
ecrinkusum Mmihtiban benim 😂 çin takvimine göre erkek ama bebeğim kız bence hurafe bunlar ben inanmıyorum ama bir ihtimal denk gelende oluyor şansa 😂
Mrvsmt2502 Mmihtiban başkentin konya olduğuna inanan 3 5 kişiyi bulup biz konyaya inanıyoruznderseniz bu mantığa göre başkent konya olur 😂😂😂😂😂
birdemetyasemen Mmihtiban İlk çocuğumda tuttu. Çevremde de herkesin tutuyordu sanırım. İkinci çocuğumda da kız dedi ben de baya kız moduna girdim ama erkek şu an bebişim 🙂
yorgunbirannekanatlanacak Belki o kadar milyon ışık hızı uzakta birkaç gezegen falan patlamıştır ondan yanlış çıkmıştır, çok şey etmeyin.