Mmihtiban Çevremdeki herkesin doğru çıktı, benimde doğru 👍 Cinsiyeti erkek belirliyorsa Çin takvimi nasıl doğru çıkıyor 🫣
Aselll2021 Mmihtiban benimde kızımda tuttu bunda da yine kız çıkıyordu bir sürü farklı sayfadan yapıyordum hepsinde kız diyordu ama bu kez tutmadı cinsiyetimiz erkek💙 hatta ben çok inanan biriydim çevremde benimle beraber iki kişi daha tutmayınca inancım kalmadı artık hiç.
Mmihtiban Eceunverkanra tamamen tesadüf o zaman benim ilki hep kız istiyordum bu kız doğru çıktı diğerinide erkek olur ona göre yaparım diyordum 😂😂😂
Eceunverkanra Mmihtiban Bence her zaman tutmuyor ya tesaduf eseri tutuyor. Ya da bazen tutuyor bazen tutmuyor ben de bilmiyorum ama ben de ilki tuttu 2.de tutmadi☺️
Mmihtiban Eceunverkanra galiba :) ya aslında çok saçma geliyor cinsiyeti erkek belirliyorsa Çin takvimi ne alaka…
Mmihtiban Aselll2021 yaa benimde her yerde kız çıktı tüm teoriler takvimler beniler kız 17de %90 kız dedi doktorum kesin kız diye alıyorum ben onu :)
Aselll2021 Mmihtiban ben birde rus takvimi denedim onu da bi kaç farklı sayfadan yaptım oda hepsinde erkek dedi oda tesadüf ama o tuttu çin takvimi tutmadı. Bu arada kızımda da doktor 13 haftada yüzde 90 kız demişti özelde ve değişmedi cihaz ve haftası iyiyse yanılma pek olmuyo canım.