Deletedmom_3 Sryilknr kani hemen vermeyi dusunmuyorum canim sadece gebeligim varsa dikkatli davranmak adina bakiyorum 😊 sabah tekrarlicam
Deletedmom_3 Zelalzelal benimde daha once bi dusugum var canim gebelik olursa giderim daha sonrasinda eger varsada saglikli olmasi en buyuk temennim
Deletedmom_3 nesoo12 oyy canim yaa hayirli evlat olsun allah anali babali buyutsun darisi bizlerin basina 😊
ibrahimli Deletedmom_3 Adetinizden kaç gün geçti? Görünüyor bendede böyle çıkmıwdı var bence biraz daha bekle sonra yine kan testi yaptır inşAllah olur canım❤️
Busracetin Deletedmom_3 canim ben eve gelince yine test yaptim hic cizgi cikmadim simdi de reglim basliyor sanirim 😣 inşallah sen gebesindir canim ben degilim galiba 🙈
Kelebegim86 Sarem merhabalar yarin test mi yapacaksanız ☺️ Merakla takipteyim gönlünüze göre olsun inşallah diğer postan konuşmuştuk sizinle
Sarem Kelebegim86 hatırladım kuzum seni 😍😍. Adetime 6 gün var yarın mı yapsam yoksa cuma günümü yapsam kararsızım. Yumurtlamadan 3 gün sonra akşam bel agrım başladı felaket bi agrıydı ama egilip kalkamıyodum o derece akıntımda vardı dün agrım gitti. Ama akıntım var hala.
Gkhnm97 Sarem canm akintin nasil beyaz mi acaba bnde belirti ariyorum surekli insallah hamileyizdir🙏😊
Kelebegim86 Sarem ovulasyonlarımız aynıydı regli de galiba hemen hemen ayni bende bekliyorum ama belli bisey yok ☺️
Gkhnm97 Sarem benmde beyaz canm cokmu geliyor senin yoksa aradimi krem gibi beyaz bazende uzayan bi yapisi oluyor baska belrtin varmi😊
Kelebegim86 Sarem 5 Şubat bazen bende test yapayım diyorum ama hiç öyle hissetmiyorum belirti yok akıntıdan başka o yüzden tutuyorum kendimi. Aslında iyi değerlendirdim ovulasuondan bir gün önce ovulasyon günğ ve sonraki iki gün ama bakalım kısmet 🥰
Sarem Gkhnm97 bel agrısı vardı kuzum yumurtam çatladı ertesi gün akşam bel agrım başladı yeni geçti. Ve göz altım morardı çok