Busracetin Sarem insallah normal saglikli bir gebeliktir sagolasim canim , tam adet donemlerimdeyim canim gunum degisiyor bu aralar ama 13,14 ,15 inde yumurtlama devam etmisti 16 sinda da catlamisti
Anneolmak38 Deletedmom_3 inşallah yarında bi mani çıkmazsa öğrencem inş özel hastnylçe gitcm sabah ama ertesi güne kalabiliyor sonuçlar o yüzden sonuc eğer pozitifse önce eşime sonrada buraya paylaşırım inşallah ama pek umudm yok
Mayasey Deletedmom_3 sen benimkini görseydin silik ne demek anlardın 🤣 hergün test yap sabah. Gittikçe belirginleşiyorsa hamilesin demektir.
Sryilknr Deletedmom_3 şuan zaten silik çıkıyorsa kanda çıkmaz tam bende aynısı oldu çünkü adet gününun 10 gün geçmesini bekle
Sarem Busracetin benimkide bu sefer adetten 4 gün sonra yumurtlama gördüm senin sayende görmüştüm hemde 😍. Bu gün geçeli 10 gün oldu yarın test yapcm bel Agrım olmuştu inşallah hamileyizdir 😍
Sibelmkafedzhi @Deletedmom_3 seni umutlandırmak istemem canım benim fakat aynı durumu ben de yaşadım emin olmak için kanat testi yaptığımda bile değer sınırda çıkmıştı. Öğrendim ki daha yeni döllenmiş. İnşallah hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻
Deletedmom_3 Sryilknr kani hemen vermeyi dusunmuyorum canim sadece gebeligim varsa dikkatli davranmak adina bakiyorum 😊 sabah tekrarlicam
Kelebegim86 Sarem merhabalar yarin test mi yapacaksanız ☺️ Merakla takipteyim gönlünüze göre olsun inşallah diğer postan konuşmuştuk sizinle
Zelalzelal Deletedmom_3 ben de kaç defa yaptım çıkmadı idrar da kan da çıkmadı sonra gene yaptım böyle biri belirgin biri silik çıktı hamileydim tabi öğrendim 40 günlüktü sonra düşük yaptım sağlıklı gebelik değil diye sen en iyisi kadın Doğuma git
Deletedmom_3 Zelalzelal benimde daha once bi dusugum var canim gebelik olursa giderim daha sonrasinda eger varsada saglikli olmasi en buyuk temennim
nesoo12 Deletedmom_3 sen bilirsin ama hamılesın benım de ılk oyle olmustu 5 gun sonra yaptım net cızgıydı hastaneye gittim 5 haftalık hamıleymışım tabi şimdi oglum doğdu ve 6 aylık olduk 🤗
Deletedmom_3 nesoo12 oyy canim yaa hayirli evlat olsun allah anali babali buyutsun darisi bizlerin basina 😊