nuran34 kesin hamilesin. artık bu testlerle o kadar kafayı bozmuş biriyim ki. bu test regliden 5 gün önce falan çıkan sonuca benziyor. benimde böyleydi.
Busracetin nuran34 tecrubelerinize dayanarak peki , her gun koyulaşmaya devam edişini kontrol edip beklemek en mantiklisi degil mi ☺ ben de ayni Deletedmom_3 arkadaşimin gibi de adet gunumde cikan test sonucu bu sekilde henuz regl olmadim 1 gun gecikmedeyim
Ahmus26 Canım benim de böyleydi adetten 2-3 gün önce.şu an hamileyim 16 haftalık.kan testi yaptır bence belki kimyasal gebelik de olabilir
Deletedmom_3 Ahmus26 sagliksiz olmasindansa hic olmasin canim ilk gebeligim ikiz ama bos gebelik yaşamıştım bidaha o aciyi yasamak istemiyorum
Deletedmom_3 Busracetin 28. Gune bi hesaplarsak bende 1 gun gecikme ama 30 gune hesaplarsam yarin adet gunum bakalim 😊
2_bebeli Deletedmom_3 bence erken gebelik testi alıp yenileyin... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲
Ckyert Deletedmom_3 ben gördüm silik çizgi ama kan testi yaptırsaniz daha iyi üstünden 1 hafta geçmiş zaten
Anneolmak38 Deletedmom_3 Persembeyi neden bekliyosunki ben yarın gitcem bence gec olmadan baktır derim
Alyamerve Deletedmom_3 bana göre hamılesın silik çizgiyi görüuyorum benm bunun aynısı cıkmıstı :) sende hamılesın silik çizgi gozukuyorrr
Anneolmak38 @ekinb3498282 Haber etcem sana sonuca bakınca seni etiketlerim varmı yokmu söylerim bende :) inşallah ikimizindr vardır canım benim
Anneolmak38 Deletedmom_3 tamamm unutmam yarın haber ederim inş çıkarsa sonuç :) ertesi güne çıkıyo bazen