Deletedmom_3 Anneolmak38 mutlaka bekliyorum canim yok herkes icinden geleni soylesin sonucta varsa var yoksa yok uzulende sevinende ben olcam takmiyorum oyuzden kimseye 😊 insallah seninde benimde vardir birlikte gebelik geçirir sorariz olanlarii 😊 bekliyorum
Busracetin Deletedmom_3 ben yokken çokca olumlu şeyler yazanlar olmuş , yarin sabah yenileyecegim ben de testimi canim hala olmadim cunku belki bı tik koyulaşmis olabilir ikinci cizgi sabah ilk idrarla bir denyeceğim , birbirimizi haberdar edelim canim 🍀
Anneolmak38 Deletedmom_3 Tamam canım bende bekliyorum sende haber et bana :) yarın gidicekmisin kan vermeye ?
Deletedmom2232 Deletedmom_3 kan ver canım idarrada ben ertesi gün denedim iyice silikti kan verdim 22 di yani 1,5 haftalık dr. Bile nasıl anladın dedi adetim gecikmemişti daha.
Deletedmom_3 Deletedmom2232 anladim canim bende persembe gunu yenilemeyi dusunuyorum adet olmazsam eger. Yani yarin adet olmam lazim bakalim gorucez 😊
Tuanayldz Deletedmom_3 siliklik var benim gebelik testim 0 cıkmıştı 2 gün sonra idrarda böyle silikti ve kan verdim o akşamı 33 cıkmıştı 🙏🏻
Fatmaklc66 Deletedmom_3 canım benım ıdrar testım ve kan testım adet gecıkmesınden r hafta sonra dogru sonuc verdı benım ılk adetın bırıncı gün gecıkmesın de aynı boyle cıkıyodu
BurcuY Deletedmom_3 of meraktan bakıp duruyorum yaptın mı yapmadın mı diye 🙈🙊 bakalım yapınca hangi birimizi etiketleyebilceksin 😂😂
Anneolmak38 Deletedmom_3 Persembeyi neden bekliyosunki ben yarın gitcem bence gec olmadan baktır derim