melekmi22 sudezudesude şehir hastanesi nur gözde hanıma gittim orda doğım yaptım hala nır gözde hanıma giderim kendisi yok ama gelen asistanların hepsi çok iyi 😊 Detaylıyıda devlette yaptırdım aynı hastanede tatmin etmese özele gidebilirdim ama bi sorun yoktu
LaRenSu19 sudezudesude Farabi hastanesi, Dr Mehmet Bardakçıya gidiyorum. Detaylı zamanımız gelmedi henüz
Canesss Şehir hastanesi Orhan kılınç memnunum en başından beri gidiyorum detaylıyı da orda yaptırdım diğer arkadaşın da dediği gibi tatmin edici olmuyor kısa sürüyor bir kereye mahsus özelde detaylıya gidilebilir sudezudesude
prensesimveannesi LaRenSu19 ilk doğumumu farabide mehmet bardakçıda yaptım çok memnundum hem hastaneden hem kendisinden ama şuan ona gidemiyorum malesef evime epey uzak olduğu için aklım orda kalmıyor değil😢
LaRenSu19 sudezudesude 2. Muayenem bu ben hiç kötü yorumuna denk gelmedim. Gördüğüm kadarıyla güler yüzlü, ılımlı, sıcak bir doktor. Aynı hastanede Fatih Yağbasana gidiyordum değiştirmek zorunda kaldım o da çok iyi bir doktor. 😊
LaRenSu19 prensesimveannesi Gerçekten çok iyi bir doktor pişman değilim değiştirdiğim için 😊 Bende biraz uzak kalıyorum tramvayla yarım saat yol gidiyorum 🤭 Diğer özel hastanelere göre fiyat olarakta en uygunu bence
prensesimveannesi sudezudesude Medicana tuğba sekmenliye gidiyorum detaylı için bedia karaya randevu aldım
LaRenSu19 sudezudesude Ben hem devlet hem özel takipli olmak istedim canım. Fatih bey duyduğum kadarıyla tahlilleri vs Farabi de yapılma taraftarıymış. Mehmet bey bu konuda daha ılımlı olduğunu duydum değiştirme sebebim oydu. Onun dışında Fatih beyden de aşırı memnundum. Mesela 2li testlerim yapılacak Mehmet beye devlet hastanesinde yaptırsam kabul eder misiniz dedim. Hiç farketmez bütçen nereye uygunsa orda yaptır sonucunu al gel dedi. 🤭
LaRenSu19 prensesimveannesi Kuzum doğum için çok emin değilim ben doğumu devlette düşündüğüm için ama yinede diğer hastanelere göre uygundu. En son 26 diye biliyorum. Muayene ücreti yeni zam koydular. 1115di, 1415 oldu. Doğumda 30 olmuş olabililir. Yarın gideceğim doğumu da öğrenirim 🥰
sudezudesude LaRenSu19 detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim aklımdaki soru işaretlerini giderdiniz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻 🌸
Miyosss LaRenSu19 canm ben yaklasık 3.5 aydir Fatih hocaya gidiyorum. Aynı zamanda şehir hastanesinde de takibim var. Fatih hocada dışarıda yapılan testleri kabul ediyor sorun etmiyor ben şu zamana kadar hiç farabide tahlil yaptırmadım hep şehir hastanesinde yapıldı hepsine de sorun etmeden bakti ☺️